Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Ranieris tårar

Lorenzo Medici

Tårar som inte går att stoppa säger mer än tusen ord. Det var så vackert att se Claudio Ranieri gråta efter Diego Militos mål. Det var skönt att se honom så mänsklig. Det var så mycket press, så mycket stress som försvann där.

Man kan utläsa så mycket av hur spelarna firar ett mål. Igår efter segern mot Chievo såg det ut som att Inter hade vunnit scudetton. Så mycket frustration som omvandlades i euforisk glädje. Det syntes tydligt hur de knutit näven och svurit att de skulle ta sig ur krisen. Igår vände det äntligen och min gissning är att Inter kan bli farliga igen och mycket väl vara med och tampas om den viktiga tredjeplatsen.

***
Ett av de lag som Inter måste komma ikapp för att nå den sista Champions League-platsen är Napoli som spelade tennis med Cagliari. 6-3. Siffror som brukar betyda sparken för en Cagliari-tränare. Men kan president Cellino verkligen avverka fyra tränare på mindre än ett år? Vem ska han i så fall vända sig till? Napoli fick en vänlig resa innan den viktiga bortamatchen mot Chelsea och man kunde låta sina tre tenorer slippa 90 minuter i benen. Undrar förresten om Joaquin Larrivey någonsin gjort tre mål i en match och ändå varit så långt ifrån en seger?

Annons

 

 

Publicerad 2012-03-10 10:54

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto