Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Illa fäkta för att kunna fly?

Illa fäkta för att fly?

Mario Balotelli är alltid i hetluften. Rubriker på rubriker. Han röker i omklädningsrum, går på strippklubb, bråkar med Roberto Mancini och gör sig allmänt omöjlig. Kanske är det bara som vanligt. Ena dagen är han på väg att växa upp, andra dagen inte. Men är det inte så att Balotelli gör allt detta för att framtvinga en försäljning? Att illa fäkta för att kunna fly Manchester? Att han och agent Mino Raiola bara skriver sitt eget manus för att övertyga City om att Balotelli är omöjlig att ha kvar.

Jag undrar om det inte är så att Balotelli egentligen helst vill hem (han tar ofta flyget till Italien redan nu) och då helst till Milano. President Massimo Moratti har redan öppnat upp för att ta tillbaka honom och Milan är sedan länge intresserade av honom. Moratti står högt i kurs hos Balotelli vilket naturligtvis väger tungt men å andra sidan kan Milan locka med Champions League-spel, något som Inter inte säkert kan erbjuda. Dessutom skulle han återförenas med Zlatan som han alltid haft som en förebild.

Så det Mario Balotelli håller på med kan helt enkelt bara vara en regisserad utpressnings-variant för att få två Milano-klubbar att slåss om hans signatur i sommar.

***
I början av veckan rapporterade Gazzetta Dello Sport att Inter kunde köpa loss Fredy Guarin för 8,5 miljoner euro innan maj och sedan för 13,5. Sedan häromdagen gick sportdirektör Marco Branca ut och sa att Guarins utköpsklausul är på 13,5 miljoner euro och inget annat. Antar att Branca har bättre koll än Gazzettan. Eller förresten är vi säkra på det?

***
Pato skadad igen. Nu blir det inget spel mer den här säsongen utan bara noggrannare rehabilitering. Självklart borde det där anbudet från PSG i januari väcka ångest hos många Milan-supportrar. Men nu känns det mest som att det är synd om honom, att Milan bör ta hand om Pato på bästa sätt och hoppas att han kan komma tillbaka. Det vore enormt tråkigt om han aldrig ens fick chansen att visa att han kunde bli den storstjärna som man ibland trodde.

Publicerad 2012-04-05 kl 14:31
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons