Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Kort om igår och idag

Lorenzo Medici

Dagens höjdpunkt är förstås Juventus mot Roma. De svartvita tröjorna passar bra i hop med de röda. De fastnar liksom fint på rutan. En match som har stora förutsättningar för att kunna bli riktigt bra. Två offensiva lag och två lag som måste vinna. Vi har fina fötter som t ex Andrea Pirlo och Mirko Vucinic som motsvaras av t ex Francesco Totti och Erik Lamela.

Innan det ska Milan klara av Bologna. Det gör de nog. Ännu tidigare ska Fiorentina försöka ta poäng i bottenstriden mot Inter som på allvar fått nytt hopp om tredjeplatsen. Ingen dålig lunch-tillställning.
***
Chievo-Udinese var på något sätt sämsta propagandan för Serie A. Halvtomma läktare och sömnigt spel. Udinese var tama och kan tacka världens bästa straffräddare Samir Handanovic för poängen.
***
Parma tog ett stort steg mot nytt Serie A-liv. Sebastian Giovinco var förstås återigen Parmas seger-organisatör och självklart går han till en stor klubb i sommar. Tillbaka till Juventus?
***
Catania hade bra kontroll mot Atalanta och vann välförtjänt. Montella-fotbollen är en av årets roligaste överraskningar.
Annons
***
Napoli gjorde vad de skulle och besegrade ett håglöst Novara. Bandiera-Paolo fick göra mål och faktiskt inte på nick.
***
Ett av mina största minnen från Juventus-Roma måste vara när Roma vände ett 2-0-underläge till 2-2 sista tio minuterna. Hidetoshi Nakatas kanonmål och sedan lilla flygplanets sena kvittering. Det var året Roma vann scudetton. Nu är det deras motståndare som jagar titeln.
[youtubeplay id=”SgAG9bnQG2o” size=”medium”]
Publicerad 2012-04-22 09:32

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto