Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sista bloggen…

Lorenzo Medici

Detta blir sista bloggen på ett tag. Efter nästan 300 blogginlägg och över 80 krönikor är det nu dags att låta hjärnan och fingrarna vila. Jag ska njuta av EM utan grubblerier om vad som ska skrivas. Jag ska ladda batterierna för att bli ännu bättre nästa säsong. Bloggen kommer komma tillbaka i mitten av Juli. Den 9 Juli nämare bestämt. Då kommer jag krama om mercaton, greppa tag i spelskandalen och plottra ner andra tankar.

Tills dess vill jag från djupet av mitt hjärta tacka alla som läst mina texter och ni som tagit er tid att kommentera. Jag hoppas att jag hunnit svara de flesta. Extra tack till er som vid nästan varje blogginlägg funnits där med era tankar. Ingen nämnd, ingen glömd.

Vi ses snart! Grazie a tutti!

Annons
Publicerad 2012-06-07 09:14

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto