Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Vi har väntat så länge på just denna dag

Vi har väntat så länge på just denna dag. Sommarens mercaton har känts som ett maraton som aldrig tar slut. Nu börjar det på riktigt. Hur illa det än står till med den italienska fotbollens hälsa och ekonomi så går det inte att låta bli att vara så där barnsligt lycklig som man blir när serien startar. Vilka Calcio-sagor ska skrivas den här gången? Vilka stjärnor ska tändas på fotbollshimlen?

ANNONS

Vem blir skyttekung då? Diego Milto, Edinson Cavani och Antonio Di Natale känns som givna alternativ. Men Roma lär göra många mål så vi kan inte räkna bort Osvaldo eller Destro men förmodligen kommer målskörden spridas ut tillräckligt mycket för att inga ska vinna av dem. Klose går aldrig att räkna bort. Kanske inte ens Pazzini. Men jag lägger min röst på Milito.

Jag tror det här kan vara säsongen då nya unga spelare träder fram. Räkna med att Insigne, Destro, Immobile, Pogba, El Shaarawy, Coutinho, Dybala, Obiang och alla de andra kommer visa upp sig ordentligt.

Jag kommer älska varenda minut, varje mål och alla intriger av den kommande säsongen. Det finns bara ett Serie A och det börjar idag.

Let the show begin!

***

Transferbetyg:

Alessio Cerci Anfallare Fiorentina-Torino 7
En värvning jag gillar skarpt. Cerci kommer säkert komma till sin fulla rätt hos tränare Ventura (som han haft förut) och jag tror att hans snabbhet och talang är precis vad Torino behöver i offensiven.

ANNONS

Walter Gargano Mittfältare Napoli-Inter 6
Det är ingen favoritvärvning och jag tycker att Inter skulle behövt en kreativ spelare men det går inte att bortse från att han kommer bli nyttig med sin energi.

Omar El Kaddouri  Mittfältare Brescia-Napoli 6,5
Belgaren har varit på tapeten hos många klubbar den här sommaren (t ex Juventus, Parma, Genoa) men till sist var det lite överraskande Napoli som knep honom. Är en skicklig spelare som till enbörjan främst kommer vara Hamsiks back-up.

Alvaro Pereira Försvarare Porto-Inter 7,5
Var inte billig men vill man ha kvalité så kostar det. Och det är mycket av det jag gillar med den här värvningen, att man ger signaler om att man satsar, att man plockar in en spelare som faktiskt lyfter laget. Det är den här typen av spelare som Serie A behöver (typ spelare med fart och dynamik i sina bästa år). Mycket stark Inter-värvning.

ANNONS

Manolo Gabbiadini Juventus-Bologna 6,5
Den här värvningen var inte direkt någon hemlighet men både Juventus och Bologna får som de vill. Gabbiadini kommer få en del speltid och kommer säkert sporadiskt visa sin fina talang.

Davide Biondini Mittfältare Genoa-Atalanta 6,5
Tycker nog att Biondinis vilja och löpvillighet är lite underskattad. Tror han kommer passa fint i Atalanta.

Publicerad 2012-08-25 kl 10:33

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto