POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Allegri tänker nytt?

Det ryktas om att Milans tränare Massimiliano Allegri funderar på att byta spelsystem. Att försöka utnyttja de offensiva krafter han har på ett annat sätt. Mer eller mindre är det 4-2-3-1 som det handlar om. Har man Pato, Bojan, El Shaarawy, Robinho och Boateng kanske det är svårt att hålla tre borta från startelvan. Personligen tycker jag inte iden är så dum. Jag har ingenting emot att flytta ner Boateng till mittfältet då jag många gånger tycker att hans kraftfulla spelstil passar bättre där än som trequartista.

Kanske är det vettigt att använda De Jong, Boateng eller Nocerino som ”bodyguards” åt regissör Montolivo. Framåt kan man sedan välja mellan Pato, El Shaarawy eller Robinho strax bakom Pazzini. Om Pato är skadefri och hittar tillbaka till någon sorts form och om ”Il Faraone” utvecklas fort har Milan en vass trio till hands. Allegri kommer nog inte prova detta på en gång men jag hoppas han inte väntar för länge. För det är värt att provas.

***
Sampdorias sportdirektör Sensibile avslöjade att de hade chansen att värva Juan Roman Riquelme i somras. Han berättade att han och Ciro Ferrara inte kunde sova på två dagar innan de avböjde. Kanske gjorde de rätt men tänk, Riquelme i Sampdoria!. Vilken dröm. Nu kommer jag inte kunna sova på två nätter.

***
Jag älskar Napolis tankar om att värva Adrian Centurion och brassen Wallace. Två framtidmän med enorm potential. Centurion är en snabb ytterforward inte helt oilk Angel Di Maria. Han kan bli en riktig stjärna. Wallace är en typisk brasiliansk ytterback redo att gå i Roberto Carlos och Maicons fotspår.

 

Publicerad 2012-09-14 kl 10:03
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå