Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Allegri tänker nytt?

Lorenzo Medici

Det ryktas om att Milans tränare Massimiliano Allegri funderar på att byta spelsystem. Att försöka utnyttja de offensiva krafter han har på ett annat sätt. Mer eller mindre är det 4-2-3-1 som det handlar om. Har man Pato, Bojan, El Shaarawy, Robinho och Boateng kanske det är svårt att hålla tre borta från startelvan. Personligen tycker jag inte iden är så dum. Jag har ingenting emot att flytta ner Boateng till mittfältet då jag många gånger tycker att hans kraftfulla spelstil passar bättre där än som trequartista.

Kanske är det vettigt att använda De Jong, Boateng eller Nocerino som ”bodyguards” åt regissör Montolivo. Framåt kan man sedan välja mellan Pato, El Shaarawy eller Robinho strax bakom Pazzini. Om Pato är skadefri och hittar tillbaka till någon sorts form och om ”Il Faraone” utvecklas fort har Milan en vass trio till hands. Allegri kommer nog inte prova detta på en gång men jag hoppas han inte väntar för länge. För det är värt att provas.

***
Sampdorias sportdirektör Sensibile avslöjade att de hade chansen att värva Juan Roman Riquelme i somras. Han berättade att han och Ciro Ferrara inte kunde sova på två dagar innan de avböjde. Kanske gjorde de rätt men tänk, Riquelme i Sampdoria!. Vilken dröm. Nu kommer jag inte kunna sova på två nätter.

Annons

***
Jag älskar Napolis tankar om att värva Adrian Centurion och brassen Wallace. Två framtidmän med enorm potential. Centurion är en snabb ytterforward inte helt oilk Angel Di Maria. Han kan bli en riktig stjärna. Wallace är en typisk brasiliansk ytterback redo att gå i Roberto Carlos och Maicons fotspår.

 

Publicerad 2012-09-14 10:03

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto