Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Mot Turin!

Lorenzo Medici

Idag fortsätter färden mot Turin. Seriefinal och italienskt derby mellan Juventus och Inter. Fullsatt, stora förväntningar och laddat möte. Underbart.

Jag tror att Juventus kommer komma till spela med väntad uppställning, dvs Vidal-Pirlo-Marchisio på mitten, Lichtsteiner och Asamoah på kanterna och Giovinco med Vucinic på topp. Backtrion blir den vanliga med Barzagli, Bonucci och Chiellini. Eller så tycker Antonio Conte att Paul Pogba börjar bli för bra för att hålla på bänken även i de viktigaste matcherna. Med tanke på Pogbas fina form vet man aldrig.

Nej, störst dilemman har nog Stramaccioni. Ska han satsa på Cassano-Milito-Palacio? Blir det för offensivt? Blir det bara två av dem plus Guarin på mitten? Det blir spännande att se hur Stramaccioni ställer upp laget.

Annons

I gårdagens Corriere Dello Sport hade de frågat 50 experter (t ex Roberto Mancini, Carlo Ancelotti, Franco Baresi, Pietro Vierchowwod mfl) om utgången. Här är resultaten:

1-1, 16 stycken
2-1, 13 stycken
1-0, 7 stycken
2-2, 7 stycken
0-0, 2 stycken
1-2, 2 stycken
3-0, 1 stycken
2-0, 1 stycken
0-2, 1 stycken

Vad tror jag då? Min hjärna säger 0-0 men mitt hjärta säger 3-3.

Publicerad 2012-11-03 09:43

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto