Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

The italian lesson

Lorenzo Medici

Juventus behövde vinna medan Chelsea inte fick förlora. Det blev en italiensk fotbollslektion. Juventus satte hög fart på en gång och visste vad de ville. Asamoah och Lichtsteiner låg högt upp, pressade ner Chelseas ytterbackar vilket gjorde att Juventus fick grepp om matchen. En taktisk triumf. En seger för 3-5-2-systemet.

Chelsea var dock farliga i sina omställningar i första halvlek men var i längden ledarlösa och lite omständiga när de kom fram till straffområdet. Det känns att de håller på att bygga nytt. Juventus är inne i en annan fas. De har redan byggt nytt, de är redo att ta nästa steg.

Inget är ju klart förrän det är klart men visst har Juventus ena benet i åttondelsfinal. Jag kan mycket väl se att Shakthar och Juventus promenerar in ett kryss tillsammans i sista matchen. Ja, Donetsk har ju till och med råd att förlora men jag gissar att de vill behålla sin förstaplats.

Det var svårt att plocka ut någon speciell spelare i Juventus som var extra framträdande, det var en lagseger där de flesta var riktigt bra och ingen föll ur ramen.

Annons

Mina spelarbetyg från igår:
Juventus: Buffon 6,5, Barzagli 7, Bonucci 6,5, Chiellini 7, Lichtsteiner 6,5, Vidal 7,5, Pirlo 6,5, Marchisio 6,5, Asamoah 7, Vucinic 6,5, Quagliarella 7. AVB: Giovinco 6,5, Caceres 6.

Chelsea: Cech 7, Cole 5,5 David Luiz 6, Cahill 5, Ivanovic 5,5, Azpilicueta 5, Ramires 6, Mikel 5, Hazard 5,5 Oscar 6,5 Mata 5. AVB: Moses 6, Torres 5.

Publicerad 2012-11-21 09:50

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto