Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Inget "riktigt" derby

Torino var numret mindre på papperet och blev även en man mindre efter dryga halvtimmen då Kamel Glik gick in för hårt på Giaccherini. Möjligen träffade Glik även bollen men tacklingen var vårdslös. Det röda kortet kändes inte fel.

Även straffen som Juventus fick kändes rätt men om domare Rocchi var lite hård mot Torino tidigare var han nådig mot Basha som borde haft sitt andra gula vid den situationen. Men Andrea Pirlo gjorde något han inte brukar nämligen missade från elva meter.

Men Juventus kramade likt en boaorm sönder Torino. Med en man mer blev pressen mot Toro-försvaret och Gillet för hårt i andra halvlek. Uppdraget blev omöjligt för Venturas mannar. Marchisio sen Giovinco och sen Marchisio igen. 3-0. Nu när Juventus har checkat av derbyt är nästa uppdrag en poäng i Donetsk.  Säsongens viktigaste pinne för “den gamla damen”.

Men egentligen kändes det inte som ett “riktigt” derby. Varför? Det talar jag om i mitt inslag i kvällens Club Calcio.

Publicerad 2012-12-02 kl 10:53
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons