Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Röstningen är stängd!

Nu är röstningen stängd!

I förra veckan lanserade jag en omröstning av Serie A:s bästa spelare. Jag fick in betydligt fler mejl än vad jag trodde och är mitt uppe i uträkningen. Jättekul att så många ville vara med och ge sin röst. Det är intressant att se vilka spelare som är mer populära än vad jag trodde och vilka som är mindre populära än vad jag trodde.

Jag kommer räkna ut resultaten, skriva ihop listan med text om varje spelare och antal röster och publicera listan i fyra delar någon gång strax innan nyår. Hur jag gör med min topp 50-lista får jag se. Folkets lista kommer nog ligga i fokus.

Jag kan avslöja att halvägs in i uträkningen är det två spelare som ryckt ifrån rätt ordentligt.

Stort tack till alla som röstat!

Publicerad 2012-12-18 kl 11:57
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons