Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Röstningen är stängd!

Lorenzo Medici

Nu är röstningen stängd!

I förra veckan lanserade jag en omröstning av Serie A:s bästa spelare. Jag fick in betydligt fler mejl än vad jag trodde och är mitt uppe i uträkningen. Jättekul att så många ville vara med och ge sin röst. Det är intressant att se vilka spelare som är mer populära än vad jag trodde och vilka som är mindre populära än vad jag trodde.

Jag kommer räkna ut resultaten, skriva ihop listan med text om varje spelare och antal röster och publicera listan i fyra delar någon gång strax innan nyår. Hur jag gör med min topp 50-lista får jag se. Folkets lista kommer nog ligga i fokus.

Jag kan avslöja att halvägs in i uträkningen är det två spelare som ryckt ifrån rätt ordentligt.

ANNONS

Stort tack till alla som röstat!

Publicerad 2012-12-18 11:57

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto