Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Serie A:s bästa spelare 20-11

Topp 50-listan över Serie A:s bästa spelare är klar! Folket har talat. I vilket fall drygt 200 Serie A-älskare har sagt sitt. Jag har räknat och räknat och fått fram en topplista som jag ska presentera de närmsta fyra dagarna.

Poängräkningen har gått till på så sätt att ettan på era inskickade listor fått 15 poäng tvåan 14 poäng osv. Min egen lista presenteras samtidigt här nedan.

Medicis Topp 50:

20. Samir Handanovic 19. Fabrizio Miccoli 18. Kwadmo Asamoah 17. Mirko Vucinic 16. Daniele De Rossi 15. Erik Lamela 14. Antonio Cassano 13. Andrea Barzagli 12. Arturo Vidal 11. Gianluigi Buffon

****

FOLKETS LISTA:

20. FABRIZIO MICCOLI (Palermo) 257 poäng
Trots att han nästan är bredare än hög är han en fantastisk fotbollsspelare. Med sin extremt låga tyngdpunkt och med sin orubbliga balans är han alltid ett hot för alla försvarare. Har en sublim teknik och gillar att bjuda på det lilla extra. Liten stor spelare.

19. SAMIR HANDANOVIC (Inter) 290 poäng
Utvecklats ytterligare ett steg i Inter. Har grymma reflexer men är också stabil och bra i luften. Har troligen bara en målvakt framför sig i Serie A.

18. DIEGO MILITO (Inter) 302 poäng
Börjar bli till åren nu och håller på att knyta ihop en en fantastisk Serie A-karriär. Löpvillig och klass-asvlutare. Sista säsongen i den italienska fotbollen?
17. ANDREA BARZAGLI (Juventus) 349 poäng
Hans utveckling har tagit en både överraskande och imponerande kurva sedan han kom till Juventus. Har blivit Italiens stabilaste försvarare som alltid läser spelet väl och tajmar situationerna rätt.

16. ERIK LAMELA (Roma) 396 poäng
Har en enorm potential och under hösten har han verkligen börjat ösa ur sin talang-källa. Hyper-snabb med boll, oförutsägbar och underbar dribbler. Numera även vass målskytt.

15. ANTONIO CASSANO (Inter) 555 poäng
Har en unik spelstil då han inte är jättesnabb och ger intrycket att vara lite lat. Hemligheten med Cassano är att han vet när och hur han ska löpa och att han alltid drar till sig motståndare vilket öppnar upp ytor för hans passningar eller för hans medspelare. Har en enorm känsla i sina fötter. Har tyvärr aldrig varit en stor målskytt.14. Miroslav KLOSE (Lazio) 619 poäng
Klose är en målskyttarnas prisjägare. Tysken är fortfarande oförskämt rapp i steget och är alltid oerhört rörlig under matcherna. Poängsspelare.

13. DANIELE DE ROSSI (Roma) 626 poäng
Bra på att läsa spelet och har ofta ett defensivt sjätte sinne. Ger alltid 100 % och är också en duktig passningsspelare. Haft tufft under Zeman men sista matchen mot Milan gav gott hopp för framtiden. Roma-ikon.

12. HERNANES (Lazio) 680 poäng
Har flyttats längre ner i planen under Petkovic vilket har påverkat Lazio positivt. Är bra på att skapa situationer men är även vass i avsluts-faserna med sitt skarpa skott. Serie A:s bästa brasse?
11. GIORGIO CHIELLINI (Juventus) 696 poäng
Har ett stort fighterhjärta och klarar av både ytterbacks-positionen och mittbacks-positionen lika bra. Fundamental i Juventus.

Publicerad 2013-01-02 kl 10:27
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons