Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Här kommer de första transferbetygen

Lorenzo Medici

TOMMASO ROCCHI Anfallare Lazio-Inter
Det är nog tänkt att den gamle Rocchi ska agera vice-Milito och visst kan han bidra med löpvillighet och rutin men tyvärr känns Rocchi lite väl passé. Det går inte att förbise det faktum att Inter värvat en spelare som Lazio ratat. Livaja, Coutinho och Longo måste undra vart den utlovade ungdomssatsningen tog vägen.
Transferbetyg: 5,5

ANSELMO Mittfältare Genoa-Palermo
Brassen fick inte många chanser under hösten. Någonstans tror jag det finns en outnyttjad resurs i Anselmo med hans starka fysik. Kan nog komma att visa det i sin nya miljö.
Transferbetyg: 6

SALVATORE ARONICA  Försvarare Napoli-Palermo
Med tanke på hur usel Aronica varit i Napoli den senaste tiden borde betyget kanske vara lägre. Men så enkelt är det inte. Aronica kommer nog bidra med saker som Palermo verkligen behöver i sitt prekära läge, som rutin och elakhet. Men okej, vi snackar inte om någon större kvalitetsuppgradering.
Transferbetyg: 6

ANTONIO FLORO FLORES Anfallare Udinese-Genoa

Annons
Alltid gillat Floro Flores och han kommer säkert göra hyggligt ifrån sig. Men bättre än Immobile eller Borriello? Troligen inte.
Transferbetyg: 6,5

ALEXANDER MERKEL  Mittfältare Genoa-Udinese
Ingick i Floro-Flores affären och frågan är om inte Udinese gjorde det största kapet. Det bor massor av kvalitet i Merkel som ännu inte fått komma ut. Jag tror att Udinese är en mycket bra plattform för Merkel där han kan lyckas.
Transferbetyg: 7

MASAHUDU AL-HASSAN Försvarare Genoa-Udinese
Den mer anonyma delen av Floro-Flores affären. Precis som Merkel ingick ghananen som betalning mellan Genoa och Udinese. Al Hassan (utlånad till Novara för tillfället) kan inom några år vara till stort gagn för Udinese. Genoa jobbar kortsiktigt, Udinese långsiktigt.
Transferbetyg: 6,5

MATUZALEM  Mittfältare Lazio-Genoa
Har sett sina bästa dagar men kommer ge Genoa behövlig tuffhet på mitten.

Annons
Transferbetyg: 6,5

EROS PISANO  Försvarare Palermo-Genoa
Det är ingen ytterbacksstjärna vi pratar om här och jag har svårt att tro att han kan ge Genoas kantproblem något större lyft.
Transferbetyg: 5,5

FEDERICO PELUSO  Försvarare Atalanta-Juventus
Är kanske inte “Juve-material” rakt av men är en bra spelare och har fördelen att han kan spela både som ytterback, yttermittfältare och mittback.
Transferbetyg: 6,5

NICOLAS BIANCHI ARCE Försvarare San Lorenzo-Pescara 
Oprövat kort i dessa sammanhang men ger Pescara välbehövlig styrka längst bak i leden.
Transferbetyg: 6

GIUSEPPE ROSSI Anfallare Villarreal- Fiorentina
Med tanke på Rossis långtidskada tyckte jag Fiorentina fick betala aningen mycket (ca 12 milj euro) men med tanke på hur stor sportslig avkastning man kan få om Rossi är lika bra som innan skadan är det idag värt pengarna. En Rossi i toppform är ju värd betydligt mer. Detta känns inte som någon Jovetic-partner-värvning utan snarare som en post-Jovetic-värvning. Vad det än är så älskar jag värvningen.

Annons
Transferbetyg: 7,5
Publicerad 2013-01-05 10:18

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto