Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Lazio fortsätter att vinna

Lazio-Cagliari var en mycket bra match. Högt tempo och rejäla och schyssta tag. Cagliari förtjänade mer än en hedersam förlust. De gjorde en mycket väl genomförd match. Efter deras ledningsmål var de det bättre laget.

Radja Nainggolan var kung på mittfältet (givetvis borde alla italienska storklubbar shoppa honom nu), Albin Ekdal visade stor pondus (det syns att han lärt sig använda sin fysik bättre) och Daniele Conti dirigerade klokt. Framåt var Marco Sau virvelvinden och Victor Ibarbo oberäknelig och giftig. Cagliari har ett fint lag som inte skulle behöva ligga i botten och krampa. Men man har inget flyt just nu vilket gårdagen tydligt visade.

Lazios kvittering var inte direkt oförtjänad med tanke på att det trots allt var de som försökte föra matchen. Men straffen Miroslav Klose fick i slutminuterna var för mig tveksam. Klose hade redan fått iväg sin lobb när Michael Agazzi stoppade honom. Cagliaris protester var förståeliga men såklart till ingen nytta. För Lazios del innebar det tre viktiga poäng och fortsatt färd mot en Champions League-plats.

Vad blir de andra lagens svar på det?

Publicerad 2013-01-06 kl 11:43
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons