Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vem tusan vill ha Mario?

Lorenzo Medici

Jag har alltid haft känslan av att Mario Balotelli överdrivit sina eskapader och skandaler i Manchester City för att klubben ska få nog av honom. En genomtänkt strategi tillsamman med Mino Raiola (som förstås tjänar pengar på varje övergång). Sälja honom. Återvända hem till Italien. Men eftersom det är så pass många nu är jag tveksam till om det verkligen är på det viset.

För problemet som uppstått är att ingen i Italien vill ha honom längre. Inter vill inte ha tillbaka honom. Silvio Berlusconi kallar honom för ruttet äpple och Claudio Marchisio tycker inte att han passar in i Juventus. Kalla handen bland storlagen. Inte så konstigt. Vem vågar riskera en spelare som kan infektera ett helt lag?

Kanske Napoli. Denna vecka har både president De Laurentiis och tränare Walter Mazzari uttalat sig positivt om Balotelli. Presidenten kallar honom för dröm medan Mazzarri utryckte det som stimulerande att eventuellt träna honom. Kanske passar Napoli smart nog på att öppna upp famnen för Mario nu när alla andra vänder honom ryggen.

Annons

Mario Balotelli & Lorenzo Insigne på topp. Jäklar vad snyggt. Det skulle kunna blixtra och spraka om det anfallsparet. Egentligen skulle det också vara logiskt. För är det något lag som kan hosta upp pengar för Edinson Cavani så är det Manchester City och då skulle Balotelli naturligtvis vara en bra avbetalning i den affären. Kanske är det de planerna som smids i De Laurentiis hjärna.

Hur Balotelli skulla klara av livet i Neapel? Det är en annan historia.

Publicerad 2013-01-10 10:46

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto