Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Pang Pang Pogba

Lorenzo Medici

Kanske gör det inte så mycket att Juventus inte har någon superstriker längst fram, i alla fall inte så länge Paul Pogba agerar målskytt och problemlösare. Alltså denne Pogba är ingen vanlig talang utan en sällan skådan sådan. Han spelar så moget, har fysikens lagar på sin sida och så har han det där skottet.

Det var det som stackars Daniele Padelli i Udineses mål fick känna på igår, eller snarare inte känna utan se. Pogbas första kanon var hämtat ur en serietidning och hans andra ett välplacerat skickligt lågt skott efter att ha  vänt bort sin motståndare snyggt. Pang pang Pogba, en, två tre poäng till Juventus.

Paul Pogba framstår mer och mer som säsongens vackraste transfer-stöld.

Juves seger innebär att Lazio tappar mark till dem. Ett 2-2 resultat mot Palermo på bortaplan är egentligen inget att skämmas över för Lazio och det var ett rättvist sådant,  men ska man hota om scudetton är det viktigt att ta trepoängare.

Annons

Tyckte det fanns tendenser hos Palermo där man visade vissa kvaliteter men främst att det fanns en vilja i laget, att man försöker knyta näven. Det är en bra början till en salvezza, men man måste också plocka poäng, annars kommer modet att sakta men säkert gå upp i rök.

Lazio hade ingen Klose igår vilket inte var något problem då Sergio Floccari både gjorde mål (för andra veckan i rad) och var mycket bra. Lazio gör rätt i att behålla honom.

Imorgon blir det intressant att se om Napoli kan haka på Juventus, om Fiorentina kan ta sig ur sin svacka och förstås hur Roma vs Inter ska arta sig. En ny Calcio-söndag ska tas till historien och en ny Tv-krönika ska göras för min del och inte om vem som helst. En av mina svårare hittills. Vi får se hur det blir.

Publicerad 2013-01-19 23:38

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto