Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Betyg på Balotelli och Kovacic

Idag är det transferfönstrets sista dag. Det kommer stressas, jäktas och värvas. Papperen kommer slinka in i sista stund, missas sista stund och svetten kommer droppa på sportdirektörernas pannor.

Idag har jag tänkt mig en lite annorlunda blogg. Från och med nu fram tills transferfönstret stänger kommer jag uppdatera bloggen ungefär varje eller varannan timme (beroende på hur mycket som händer) med senaste transfernytt och transferbetyg på övergångarna. Jag kommer byta rubrik på bloggen varje gång vilket innebär att ni då kan se att den är uppdaterad.

Nu kör vi!!

Här är gårdagens övergångar:

MARIO BALOTELLI Anfallare Manchester City- Milan 8 Återvänder nu efter nästan tre år till Italien. Tillbaka till Milano men inte till Inter utan till Milan. Känslan är att han kommer bättre rustad den här gången. Han kommer inte ha lika mycket att behöva bevisa utan vara en given startman vilket jag tror är en viktig förutsättning för att han ska lyckas.

Milan fick lägga upp en ordentlig slant för honom men i och med att man sålde Pato för ca 15 miljoner euro blir utgiften inte lika ansträngd. Balotelli kommer få supportrarna att komma tillbaka till San Siro (i alla fall till en början) men kommer han att lyckas? ja, jag tror det.

MATEO KOVACIC Mittfältare Dinamo Zagreb – Inter 7,5 Inter behöver framför allt spelare som kan göra skillnad nu och inte i framtiden och detta känns lite som att börja om från början. Men tittar man på den här värvningen enskilt så kan man inte komma ifrån att Inter fångat en av Europas största talanger och har man tålamod (har man det?) så kan han definitivt bli en bättre spelare än Paulinho (som man tänkte värva för dessa pengar).

Dessutom kan han komma att fylla ett stort hål om han klarar av att ta hand om playmaker-rollen. Något jag tror han kan och något jag tror var anledningen till att Stramaccioni ville få igenom värvningen. Jag tycker att priset var lite väl högt och det lägger stor press på den unge talangen men samtidigt är jag är såld på hans enorma potential. Värvningen känns lite galen prismässigt men spännande. Om några år kan den vara genial.

MAURICIO SPERDUTI  Newells Old Boys – Palermo 6,5 26-årig ytter som borde passa bra in i Gasperinis system.

NIKOLAOS SPYROPOULOS Panathinaikos- Chievo 5,5 Inte Chievos roligaste värvning i historien direkt.

ADRIAN CALELLO Mittfältare/Anfallare Dinamo Zagreb – Siena 6 Snabb spelare som möjligen kan blixtra till i någon match.

ZDRAVKO KUZMANOVIC Mittfältare Stuttgart-Inter 6,5 Ger både muskler och skickligt passningspel till Inters mittfält. Lite långsam, ingen riktig regista och inte exakt vad Inter behöver.

MCDONALD MARIGA Mittfältare Inter-Parma 6,5 Fick aldrig chansen i Inter´och återvänder nu till Parma. Där kan han komma att göra stor nytta med sin styrka och dynamik.

Publicerad 2013-01-31 kl 10:02
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons