Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Juve jagar anfallare och Napoli vill ha Radja

Lorenzo Medici

Juventus jagar en anfallare in i det sista. Namnen det ryktas om är Ishak Belfodil, Giampaolo Pazzini eller Lisandro Lopez. Känslan är att Juve vill hinna värva en striker innan fönstret stänger.

Milan kan komma att försöka värva en mittfältare som avslutning på deras mercato, Juraj Kucka eller Andrea Poli?

Napoli som mer eller mindre gjort klart med Portos Rolando är ute efter att slänga på grädde på sin transfertårta med att köpa Cagliaris Radja Nainggolan.

Lazio som är på väg att sälja Mauro Zarate till Dynamo Kiev kan komma att använda pengarna till att värva Santos Felipe Anderson.

Francesco Acerbi kan komma att lånas ut till Chievo (där han spelade förra säsongen). Betyder det att Andreolli säljs i sista sekund? Betyder det att Andreas Granqvist blir kvar i Genoa?

***

Transferbetyg:

BRUNO PEREIRINHA Sporting Lissabon – Lazio 6

Annons
Yttermittfältare som borde passa Petkovics spelsystem. Kom gratis.

JONATHAS Pescara-Torino 6,5
Det kan låta märkligt men jag tror det här är en mycket bra värvning. Det jag såg av Jonathas i Brescia förra säsongen var imponerande och att han var ett fiasko i Pescara betyder inte att han inte kan lyckas bättre i bättre lag.

Publicerad 2013-01-31 10:36

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto