Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Mercatoblogg - live

Idag är det transferfönstrets sista dag. Det kommer stressas, jäktas och värvas. Papperen kommer slinka in i sista stund, missas sista stund och svetten kommer droppa på sportdirektörernas pannor.

Idag har jag tänkt mig en lite annorlunda blogg. Från och med nu fram tills transferfönstret stänger kommer jag uppdatera bloggen ungefär varje eller varannan timme (beroende på hur mycket som händer) med senaste transfernytt och transferbetyg på övergångarna. Jag kommer byta rubrik på bloggen varje gång vilket innebär att ni då kan se att den är uppdaterad.

Nu kör vi!!

Här är gårdagens övergångar:

MATEO KOVACIC Dinamo Zagreb – Inter 7,5
Inter behöver framför allt spelare som kan göra skillnad nu och inte i framtiden och detta känns lite som att börja om från början. Men tittar man på den här värvningen enskilt så kan man inte komma ifrån att Inter fångat en av Europas största talanger och har man tålamod (har man det?) så kan han definitivt bli en bättre spelare än Paulinho (som man tänkte värva för dessa pengar). Dessutom är han klart mer en regista-typ än brassen.

Jag tycker att priset var för högt och det lägger stor press på den unge talangen men samtidigt är jag är såld på hans enorma potential. Värvningen känns galen men spännande. Om några år kan den vara genial.

MAURICIO SPERDUTI  Newells Old Boys – Palermo 6,5
26-årig ytter som borde passa bra in i Gasperinis system.

NIKOLAOS SPYROPOULOS Panathinaikos- Chievo 5,5
Inte Chievos roligaste värvning i historien direkt.

ADRIAN CALELLO Mittfältare/Anfallare Dinamo Zagreb – Siena 6
Snabb spelare som möjligen kan blixtra till i någon match.

ZDRAVKO KUZMANOVIC Mittfältare Stuttgart-Inter 6,5
Ger både muskler och skickligt passningspel till Inters mittfält. Lite långsam, ingen riktig regista och inte exakt vad Inter behöver.

MCDONALD MARIGA Mittfältare Inter-Parma 6,5
Fick aldrig chansen i Inter´och återvänder nu till Parma. Där kan han komma att göra stor nytta med sin styrka och dynamik.

Publicerad 2013-01-31 kl 09:09
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons