Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Verratti dröm-målade för Italien

Lorenzo Medici

Marco Verratti kvitterade på övertid mot Holland. Ett litet mästerverk till mål och den unge mittfältaren drömmålade siffrorna för Italien, alltså han lyckades ljuga till resultatet en aning. För Holland var det klart bättre laget och skapade fler chanser. Utan Buffon hade Italien förlorat.

Det roligaste var kanske ändå att Verratti efter matchen talade om att han en gång vill återvända till Serie A någon dag. Gärna redan i höst för min del.

Positiva insatser igår:

Marco Verratti
För sitt inhopp men framför allt för sitt vackra mål. Klassen är så stor hos Italiens nr 2.

Gianluigi Buffon
Räddade Italien vid flertalet tillfällen. Fortfarande nr 1.

Ignazio Abate
Har varit bra i Milan och gjorde nu även en fin insats i landslaget. Har kanske inte utvecklat spetsen men det känns som att han mognat och blivit jämnare i sin nivå.

Alessandro Florenzi
Hoppade in med pigga ben och gav härlig energi till laget.

Annons

Alberto Gilardino
Gamling som hoppade in med en vilja likt hos en 20-åring. Skapade lite oro i Hollands försvar, hade ett avslut och passade fram till Verratis mål.

Besvikelser:

Mario Balotelli
Kunde inte följa upp drömdebuten i söndags. Var helt enkelt dålig.

Davide Astori
Agerade orutinerat och svagt vid målet då han blev bortgjord av Maher. Tog inte chansen.

Davide Santon
Hade stora problem med Lens på sin kant. Att bedöma av denna insats verkar han inte direkt ha mognat taktiskt i England. Förtjänar dock fler chanser.

Andrea Pirlo
Klart under sin vanliga nivå och när det inte klickar för Pirlo blir det tufft för Italien.

***

Lazio har gjort klart med Louis Saha. Igår spreds uppgifter, av bland annat advokaten och fotbollsagenten Dario Canovi, att han inte skulle vara tillgänlig för att skriva kontrakt förrän nästa säong. Men enligt reglerna får man signa en spelare som har brutit sitt kontrakt under januari. Lazio hade läst på reglerna bättre än t ex Dario Canovi.

Annons

Nu när Miroslav Klose är skadad behöver Lazio förstärkning längst fram,men är Saha så mycket till förstärkning? Det känns som det var väldigt länge sedan han levererade. På president Lotito låter det som att de har värvat en världsstjärna. Ska bli spännande att se vad Saha kan göra, men jag kan ändå inte låta bli att tänka att det hade varit ett bra tillfälle att ge unge Keita Balde Diao chansen.

Publicerad 2013-02-07 12:51

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto