Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Våga skjuta, tufft att göra mål

Lorenzo Medici

Juve har rymt! Napoli kunde inte vinna över Udinese och nu ligger Juventus sex poäng före dem. Det känns som att matchen lagen emellan blir lite av sista chansen för Napoli.

Poängen igår på Friuli var ändå betydelsefull. Det är viss skillnad på att vara sju eller sex poäng efter. Vinner Napoli på fredag är man “bara” tre poäng efter Juve vilket är psykiskt klart mycket lättare att motivera sig med i fortsättningen än vad fyra hade varit.

Överhuvudtaget är det intressanta Napoli-tider nu, fotbollsguden själv, Diego Maradona, är i stan för en kort visit, en TV-intervju och en presskonferens där han ska ge sin version av skatteåtalet (det är därför han är där). Tyvärr är han inte kvar på fredag.

Sedan kan jag inte låta bli att börja snegla på sommaren och nästa säsong för Napoli. Kanske står en ny era på glänt och väntar. Utan Walter Mazzarri och utan Edinson Cavani. Ett Napoli som sätter sin tro till bröderna Insigne, med Marekiaro och Cannavaro som fanbärare och ett och annat intressant nyförvärv.

ANNONS

Om Mazzarri lämnar i sommar blir det väldigt intressant att se vem som tar över. Jag har ändå lite svårt att se ett Napoli utan en hetsig Mazzarri som pekar på sin klocka stup i ett.

***

Våga skjuta, tufft att göra mål. Den gamla Bajen-dängan passade bra in på Lazio igår.  Först laddade Stefan Radu oväntat kanonen och sedan avlossade Senad Lulic en inte lika överraskande missil.

Med de två målen tar sig nu Lazio in i nästa helg och mötet med Milan med två poängs försprång. Segern för Lazio igår innebar att ett oavgjort resultat på lördag helt klart är ett åtråvärt resultat. Milan behöver vinna.

***
Inter är på väg att värva John Carew. Så istället för Livaja blir det nu alltså Rocchi och ……Carew? Herregud.

***

Ikväll spelas den uppskjutna matchen mellan Bologna och Fiorentina. Det betyder att omgångskrönikan skjuts upp till ikväll efter den matchen. Den bör alltså ligga ute på Fotbollskanalen.se runt 23.00.

ANNONS
Publicerad 2013-02-26 09:56

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto