Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

En önskan för vart och ett av lagen i Serie A

Om du fick önska dig en enda sak till ditt lag, vad skulle det vara? Jag vet vad jag skulle önska mig till vart och ett av lagen i Serie A.

Atalanta
Mer mod från Colantuono. Lira med Bonaventura och Livaja (eller Moralez) bakom German Denis. Carmona, Cigarini och Migliaccio klarar sig på tre på mitten. Detta kräver i och för sig riktigt bra ytterbackar, så kanske det är det de borde önska sig.

Bologna
Matchen mot Roma visade framför allt att Bologna skulle behöva minst en stark mittback. Ledsen, men Mikael Antonsson är inte den mannen.

Cagliari
Att de får ordning på arena-problemen. Det är för sorgligt att de ska behöva spela i Trieste.

Catania
Tja lite av varje, men ytterbacks-positionerna har inte varit bra hittills. Så en ytterback då.

Chievo
Man har inte lyckats ersätta Andreolli. En mittback behövs i januari. Och inte typ Paul Papp eller någon annan liknande märklig värvning.

Fiorentina
Inga fler skador. Har redan blivit av med hela ordinarie anfallet.

Genoa
En ny tränare som spelar rätt: En som kanske spelar så här: Perin, Manfredini, Portanova, Gamberini; Vrsaljko, Lodi, Bertolacci (el Kucka), Antonini; Stoian, Gilardino, Centurion. Vadå har de redan skaffat en sådan tränare?

Inter
Just nu känns det som att Mazzarri har förvandlat Inter till ett lag utan större brister. Men vore det inte symboliskt att Thohir värvar Nainggolan som sin första värvning? Tänk er honom med Kovacic och Cambiasso på mitten och sedan Alvarez, Palacio och Icardi framåt. Slagkraftigt värre.

Juventus
En anfallare av hög klass. Bort med Llorente. Varför inte Javier Hernandez? Kan man lura Moyes till ett byte?

Lazio
Dias, Ciani, Cana, Biava, Novaretti….massa mittbackar men ingen som håller tillräckligt hög nivå (möjligtvis Biava men han är skadad just nu och snart hundra år gammal). Vore bättre med färre men åtminstone en riktigt bra central försvarare.

Livorno
Emerson kommer aldrig kunna hålla uppe försvaret hela säsongen själv. Hjälp krävs.

Milan
S.O.S! En Mittback! Som om man inte borde ha tänkt på det. För övrigt en förklaring och ett tydligt projekt för hur framtiden ska se ut.

Napoli
Efter matchen mot Arsenal känns det som om ytterligare en mittback vore bra. En snabb sådan. Finns det knappt några till salu?

Parma
En mittfältare med lite kreativa fötter. Bara Cassano räcker inte.

Roma
Hur bra skulle inte Roma bli med en 200 miljoners striker längst fram? Eller så är det kanske just det de inte blir? Kanske är Garcias fotboll menad som totalfotboll utan centertank. Dessutom har de ju Mattia Destro som sparkapital.

Sampdoria
Ojoj vad Sampdoria skulle behöva en kreativ länk mellan mittfält och anfall. De skriker efter en. Lucas Mugni?

Sassuolo
Nu när tränare De Francesco har ändrat spelsystem läcker det ju inte lika mycket längre bakåt. Men ändå, en mittback bör införskaffas. Inte minst nu när Terranova är skadad.

Torino
Jag är inte helt såld på Venturas nya spelsystem. Jag skulle vilja flankera Immobile med Cerci och…..ja med den spelare som de ännu inte har.

Verona
Ytterligare ett alternativ eller komplement till  Iturbe och Toni längst fram.

Udinese
En Pereyra i form.

Publicerad 2013-10-04 kl 10:08
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons