Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Birsa lekte Kaka

Lorenzo Medici

I väntan på den riktige Kaka kan ju Milan alltid nöja sig med Valter Birsa. I ungefär tio minuter mot Udinese plagierade han brassen på ett fint sätt. Acceleration, trequartista-lir och ett vackert mål. Synd bara att han inte riktigt kan hålla en hel match, men så länge han leker matchvinnare gör det nog inte så mycket.

Den riktige Kaka kom in i slutet av matchen. Och visst såg det bättre ut än mot Torino, det såg ut som att farten var tillbaka. Det blir spännande att se honom en hel match nästa gång. För övrigt var Milans spela föga imponerande, insatserna spretade ordentligt. Muntari och Matri var usla medan Poli jobbade på bra, Robinho var duktig och unge målvakten Gabriel gjorde en avgörande räddning på Di Natales frispark.

Udinese borde ha kunnat störa Milan mycket mer, men de offensiva nyckelspelarna, Di Natale, Muriel och Pereyra är inte i toppform helt enkelt. Därför räckte denna gång med en tiominuters-Birsa.

Annons

Mot Barcelona senare i veckan lär det behövas mer än så.

Publicerad 2013-10-20 10:21

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto