Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Transfer-maraton del 2

Jag vet att landslagsuppehåll innebär Zlatan vs Cristiano. Men landslagsuppehåll innebär också tid för rykten att börja blossa upp. Det är ju faktiskt inte mer än en och en halv månad kvar innan fotbollsgudarna öppnar upp ljuset för alla sportdirektörer. Så vad passar då bättre än att ackompanjera de sista heta VM-kvalmatcherna med del 2 i min tredagars-transfermaraton?

ANNONS

Fernando (Porto)


Vilka är intresserade: Napoli, Inter

Jagats länge av Inter men nu verkar Napoli passerat i rangordningen. “Bläckfisken” är nog väldigt mycket rätt typ som Benitez söker. Hans långa ben är mycket värdefulla i defensiven. Priset bör inte vara för högt då hans kontrakt med Porto går ut i sommar.

Alfred Finnbogason (Heerenveen)
Vilka är intresserade: Roma, Lazio

Islänningen har ju öst in mål i Heerenveen vilket gett eko ända till Italien. Båda Rom-klubbarna sägs ha ögonen på honom. Det är dock fortfarande viss skillnad på att göra mål i Eredivisie och Serie A och jag är inte helt övertygad om att den före detta Helsingborg-spelaren har vad som krävs för att lyckas i Italien.

Batefemi Gomis (Lyon)
Vilka är intresserade: Lazio

Relativt stark anfallare som kändes hetare för ett par år sedan. Är väl en okej lösning men vore jag sportdirektör för Lazio skulle jag hellre välja Djordjevic.

ANNONS

Maxime Gonalons (Lyon)
Vilka är intresserade: Napoli

Fransk gnuggare som Benitez ska vara väldigt förtjust i. Jag är inte lika förtjust. Visst är Gonalons duktig men för mig är värderingen runt 15 miljoner euro för mycket.

John Guidetti (Manchester City)
Vilka är intresserade: Lazio

Nu har Lazio-ryktena dykt upp igen. Tror att jag mer tycker det vore roligt än vettigt för Lazio att värva honom i det här läget. Vore ju bra om de kunde får se var han står spelmässigt först.

Hernanes (Lazio)
Vilka är intresserade: Atletico Madrid, Diverse Premier League-klubbar

Bort eller inte? Förr eller senare kommer han försvinna från Lazio. Hans agent är lite av en kameleont och senaste spåret är att brassen ska respektera sitt kontrakt. Tja, säsongen ut kanske. Jag tror Hernanes mest tänker på vad som är bäst för hans VM-chanser och kanske är det trots allt bäst att vara kvar i Lazio fram till sommaren för att kunna komma med i Brasiliens trupp. Efter sommaren? Då kan han vara såld.

ANNONS

Keisuke Honda (CSKA Moskva)
Vilka är intresserade: Milan

Det mesta tyder på att han hamnar i Milan efter jul. Jag tycker nog det är en lite underskattad värvning. Honda har en förmåga att smyga in sin skicklighet under matcherna och en trio med Honda, Kaka och El Shaarawy bakom Balotelli tycker i vilket fall jag låter som rätt spännande poker-hand.

Juan Iturbe (Verona)
Vilka är intresserade: Roma

Roma ska ligga mycket bra till att ha tjingat honom till sommaren. Smart i så fall. Det känns som att den lille argentinarens höstsuccé inte är någon one-hit-wonder utan är på riktigt. I så fall gör ju Roma rätt i att säkra hans namnteckning redan nu i vinter innan de stora plånböckerna börja svärma runt honom.

Jorginho (Verona)
Vilka är intresserade: Fiorentina, Milan

Den eftertraktade brassen anses som David Pizarros efterträdare och visst skulle han passa rätt bra i Violas fina orkester. Jag tror att den affären kommer bli av, fast inte förrän till sommaren.

ANNONS

Jucilel (Anzhi)
Vilka är intresserade: Inter, Napoli

Dykt upp som ett nytt alternativ för Inter de senaste dagarna. Tidigare var det Napoli som var intresserade. I och med Anzhis utförsäljning kan priset komma att bli överkomligt.

Yoichiro Kakitani (Cerezo Osaka)
Kakitanis teknik touch är faktiskt fenomenalt bra. Både Milan och Inter har visat nyfikenhet för japanen men Arsenal och Galatsaray ligger nog bättre till. Personligen tycker jag italienska klubbar rent generellt är lite för fega när det gäller att värva asiatiska spelare.

Juraj Kucka (Genoa)
Vilka är intresserade: Milan, Roma, Lazio

Har de senaste matcherna börjat se ut som förr när han var het på transfermarknaden. Det har lett till nya rykten och Milan och Roma är väl de som tros vara mest intresserade. Verkligen inte omöjligt att Galliani ringer till sin springpojke Preziosi och byter Niang (de kanske får Nocerino också på köpet) mot Kucka. Eller det är nog snarare väldigt möjligt.

ANNONS

Francesco Lodi (Genoa)
Vilka är intresserade: Fiorentina, Milan

Efter ett par dåliga matcher hamnade Lodi på bänken i Genoa. Där kommer han inte befinna sig hela säsongen. Antingen kommer han återintegreras in i laget av Gasperini eller så kommer han säljas i januari. Räkna med att Montella kommer vilja ha sin gamle adept redan i januari.

Marquinhho (Roma)
Vilka är intresserade: Inter, Juventus

Inter-ryktena fortsätter att surra kring brassen och jag tror han skulle passa utmärkt under Mazzarri. Marquinho är sällan livsfarlig men ofta rätt bra. Används rätt lite i Roma och om Garcia är villig att släppa honom känns Inter som den rätta destinationen.

Javier Mascherano (Barcelona)
Vilka är intresserade: Napoli

Benitez drömvärvning. Fick Rafa själv välja skulle han säkert vara förstavalet men det troliga är att Barcelona inte vill släppa honom. Mer troligt till sommaren i så fall.

ANNONS
Publicerad 2013-11-16 kl 10:31

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto