Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Transfer-maraton del 3

Jeremy Menez (PSG)

ANNONS
Vilka är intresserade: Juventus, Inter

Trots en relativt misslyckad sejour i Roma och en inte mycket bättre tid i PSG är han i ropet i Serie A. Troligen av två anledningar. Det ena är att han lär bli billig eftersom hans kontrakt går ut i sommar och för det andra har han ändå en förmåga att ta sig förbi sina motståndare, en kvalité som faktiskt inte är jättevanlig i Italien (därav Gervinhos, Cuadrados och Cercis stora framgångar). Juventus sägs vilja ha honom redan i januari och även Inter har tidigare visat intresse. Hur som helst har jag svårt att se att han skulle få ett nytt plötsligt lyft i karriären om han återvände till Italien.

Radja Nainggolan (Cagliari)
Vilka är intresserade: Inter, Napoli, Roma, Fiorentina

Har varit på tapeten för många klubbar i Italien under lång tid nu. Roma, Fiorentina, Napoli, Milan och Inter har alla varit ute efter belgaren någon gång under de senaste två åren. I och med att han inte har varit lika bra under hösten som tidigare kan priset ha sjunklit något. Cellinos envishet kan nog ha kostat ett par miljoner euro. Jag lägger fortfarande mitt tips på att det är Inter som till slut värvar honom.

ANNONS

Pablo Osvaldo (Southampton)
Vilka är intresserade: Inter, Juventus

Bad boy i Roma som inte gjort speciellt mycket väsen av sig i Southampton. Men tränare som t ex Mazzarri och Conte uppskattar hans typ av anfallsspel och om den engelska klubben redan har tröttnat på honom finns det intressenter i Italien. Om Inters skadebekymmer på sina anfallare fortsätter så…..

Leandro Paredes (Boca Juniors)
Vilka är intresserade: Roma

Enligt rapporter ska Roma vara mycket nära att kontraktera den talangfulle argentinaren till nästa säsong. Förutsatt att Paredes kommer tillbaka hundra procent efter sin skada är det i så fall med tiden en värvning i paritet med Lamela.

Javier Pastore (PSG)
Vilka är intresserade: Roma,

Har hamnat i PSGs frysbox och lär vilja hitta speltid någonstans för att öka sina chanser till att komma med till VM. MIlan och Inter har redan viktiga spelare på hans position, Fiorentina har inte råd, Benitez och Conte är inte intresserade. Vilket lämnar Roma som enda möjliga destination. Om Garcia tycker det är en bra idé kan vi nog räkna med att Sabatini kommer göra ett försök på sin favoritspelare.

ANNONS

Giampaolo Pazzini (Milan)
Vilka är intresserade: Lazio, Sampdoria

El Shaarawy är snart tillbaka och man har värvat Matri. Det känns som att det är ont om plats för Pazzini när han väl är tillbaka i spel igen. Med tanke på att det även tar lite tid att hitta matchformen minskar chanserna till speltid ännu mer eftersom Milan inte har tid att vänta. Kanske är det dags för en flytt till t ex Lazio? Eller en återförening med Cassano i Parma?

Mauricio Pinilla (Cagliari)
Vilka är intresserade: Inter

Har dykt upp som ett namn för Inter. På många sätt passar han bra. Han är tillräckligt bra för att stundtals göra ett bra jobb i en storklubb, han är inte tillräckligt bra för att börja gnälla om andra går före och han behöver inte bli för dyr. Hittar man bara rätt värvningsformel så ( ja ni gissade rätt,lån med köprätt som de ej utnyttjar sedan) kan Pinilla komma att återvända dit allting en gång började.

ANNONS

Adel Rami (Milan)

Är ju redan klar för Milan till januari. Frågan är vad det är för spelare man får. Rami är inte helt olik Mexes i sin oberäknelighet och när det gäller frekvens på gula och röda kort. Men en Rami i toppform kan också betyda att man får riktigt tufft och skickligt mittbacksspel. Klart värt chansningen.

Gaston Ramirez (Southampton)
Vilka är intresserade: Fiorentina, Inter

Om Fiorentina bestämmer sig för att sälja Ilicic (det finns Premier League-klubbar som är intresserade) vore Ramirez den perfekta ersättaren. Montella gillar honom och Ramirez har framtiden för sig. Om jag fick byta åt Fiorentina skulle jag göra det i en handvändning. Även Inter sägs vara intresserade men det finns ingen logik i det då de har Ricky Alvarez i den rollen redan.

Martin Skrtel (Liverpool)
Vilka är intresserade: Napoli

ANNONS

Napoli kommer värva en mittback i januari,. Var så säkra. Skrtel lär ligga högt upp på Benitez önskelista. Viss kan det komma att bli verklighet. Om det är smart? Skrtel är en tuff och tacklingsskicklig mittback i sina bästa stunder men heller ingen att lita på till hundra procent. Och är han inte bättre anpassad till Premier än Serie A?

Davide Santon (Newcastle)
Vilka är intresserade: Milan

Om Milan får för sig att sälja Abate kanske det blir Milan-supporten Santon som ersätter honom. Om det är så mycket till uppgradering är jag inte säker på men förhoppningen om att Santon inte har nått sitt tak är klart större än för  Abate.

Nemanja Vidic (Manchester United)
Vilka är intresserade: Juventus, Fiorentina

Vidics kontrakt med United går ut i sommar och än så länge har han inte skrivit på en förlängning. Något italienska klubbar säkerligen vill utnyttja genom att erbjuda honom ett långtidskontrakt trots att han har fyllt 31. Juventus och Milan är säkert intresserade men räkna inte bort Fiorentina då staden Florens och Montellas fotboll är två dragningskrafter och två bra anledningar att ta i akt när ens karriär är på väg att gå mot sitt slut.

ANNONS

Sime Vrsaljko (Genoa)
Vilka är intresserade: Inter

Inter var på väg att värva honom för ett tag sedan men valde andra spelare istället. Nu i efterhand var det inte världens smartaste drag eftersom man är den klubb som står först i kö att värva honom från Genoa.

Mirko Vucinic (Juventus)
Vilka är intresserade: Säkerligen ett par Premier League-klubbar och säkerligen alla stora klubbar i Ryssland och Ukraina.

Kanske börjar skadorna och de uteblivna målen ta ut sin rätt. Vucinic har en dryg månad på sig att bevisa att han är för bra för att göras av med. Om inte lär det garanterat finnas Premier League-klubbar som står redo att betala över 10 miljoner euro för honom. Men om Juve inte har en bättre ersättare redo är det meningslöst.

Eduardo Vargas (Napoli)

Det är mycket möjligt att Vargas inte kommer säljas eller lånas ut i januari. Vilket är nämnvärt i sig då Napoli i så fall får en förstärkning utan att behöva lägga ett öre. Om chilenaren kan överföra landslagspelaren Vargas till klubbspelaren Vargas i Serie A sitter Neapel-klubben på en offensiv arsenal ingen klubb i Italien kan mäta sig med.

ANNONS
Publicerad 2013-11-18 kl 10:08

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto