Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Tillbaka till det normala

Serie A tryckte på återställ och så var Juventus i serieledning. Tillbaka till det normala, till det väntade. Jo, jag vet att Roma kan återta serieledningen ikväll när de möter Cagliari. Men att Juve är ikapp och förbi bara för en dag är en värdemätare på vad som komma skall. Juventus har fortfarande det bästa laget i Serie A.

Segern över Livorno föddes väldigt mycket ur Fernando Llorentes fötter. Han spelade exakt på det sätt han ska spela. Giftig när det vankas inlägg (som vid hans vackra mål) och stark i target-spelet (som vid hans fina förspel till Tevez). För övrigt hade väl Juve lagom koll på matchen. Livorno hade ett par bra kontringstillfällen men de slarvades bort av antingen one-hit-wondern, Emeghara eller Emerson.

Vidal fixade en för dagen ovan position som mittback mycket bra, Pogba var återigen värdefull och Asamoah var flitig. Juve tickar på som en klocka i ligan fastän man dubblar med C.L-spel.

Det är man rustade för.

***
Det som började med en frisk Bologna-vind slutade med en ribbträff ifrån en seger för Inter. De blåsvarta hade lägen att avgöra matchen men samtidigt borde nog Taider ha åkt ut. Oavgjort var till slut ändå rätt rättvist. Jag har sagt det tidigare och jag upprepar det igen, Mazzarri har gjort det bra men måste släppa lite på handbromsen, Inter kan och bör spela lite mer offensivt.

***

Vi ska alltid ge allt i alla lägen vare sig vi vinner eller inte, ungefär så lyder Mihajlovics paroll. Och det Sampdoria vi såg mot Lazio stämde ganska bra överens med det. Trots en man mindre tog man ledningen och kämpade starkt bara för att bli lurade i sista sekunden av en ovanligt skicklig Lorik Cana.

***

Torino har hittat sin supertrio. El Kaddouri, Cerci och Immobile stökade över Catania ordentligt.

***
Desto längre säsongen går desto tydligare blir det att Sassuolo inte är det där uppenbara nedflyttningslaget som en del trodde.

***
Udinese brukar ha en eller två riktigt bra sviter per säsong. Startades en igår?

Fiorentina behöver få tillbaka Mario Gomez nu.

***
Cagliari brukar vanligtvis ha en förmåga att störa Roma. Men Rudi Garcias Roma är å andra sidan inget vanligt Roma.

Publicerad 2013-11-25 kl 10:06
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons