Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Höstens genombrott

Lorenzo Medici

Höstens genombrott

5. Gabriel Silva (Udinese)
Lite av ett hemligt genombrott då han som ytterback kanske inte gjort något jätteväsen av sig under Udineses anonyma höst. Men faktum är att brassens snabbhet och ork under hösten väckt stort intresse hos de större klubbarna i Italien.

4. Keita Balde Diao (Lazio)
Fick chansen och tog den. Har ett oerhört klipp i steget och har både hunnit med att göra sina två första mål i ligan och även ett par fina insatser i Europa League. En av få ljuspunkter för Lazio denna höst.

3. Mattia Perin (Genoa)
Personligen har jag aldrig tvekat kring Perins kapacitet men det är nog inte förrän nu han imponerat som han gjort denna höst. Inledde med ett grovt misstag mot Fiorentina men har sedan dess räddat poäng på poäng för sitt Genoa. Framtida landslagsmålvakt.

ANNONS

2. Domenico Berardi (Sassuolo)
I våras var han på en andra plats på min topp 100 talang-lista. Jag trodde dock inte att han skulle göra ett så pass stort avtryck så fort som han gjort under hösten. Snabb, dribblingsskicklig och målfarlig. Redo för Juve nästa säsong?

1. Juan Iturbe (Verona)
Det lönar sig att chansa på talangfulla spelare som inte får chansen i större lag (i detta fall Porto). Iturbe har varit en underbar virvelvind på Bentegodi under hösten med sin balans, sitt otroligt giftiga skott och sin härliga snabbhet. Roma sägs vara nära att redan nu värva honom till nästa säsong. Det gör de nog rätt i.

Publicerad 2013-12-31 10:07

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto