Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

3 dagar kvar av mercaton - lag för lag

ATALANTA
Har skeppat iväg Canini till Chievo och kan komma att byta Brienza mot Estigarribia med samma klubb. Hoppas kunna värva “hem” Simone Padoin.

Klara in:
Benaoulane (Parma)
Klara ut:

BOLOGNA
Guangzhou vill fortfarande värva Diamanti och samtidigt tittar Bologna på tänkbara nyförvärv som t ex Marko Livaja, Jasmin Kurtic, Marco D’Alessandro (Cesena) och Sao Paolos anfallare, Maicon. Det viktigaste för salvezzan är enligt min mening att behålla Diamanti.

Klara in:

Klara ut: Gimenez (Nacional Montevideo)

CAGLIARI
Inte helt säkert att Astori blir kvar medan intresset för Pinilla och Ibarbo har svalnat. Troligt att man lånar Fiorentinas Matias Vecino och kanske även Gianni Munari från Parma. Men det mesta handlar inte om mercaton för Cagliari dessa dagar utan om Cellino säljer klubben till Quatar Sports Investments.

Klara in:
Adryan (Flamengo)
Klara ut: Nainggolan (Roma), Ariaudo (Sassuolo), Adan (Betis), Rui Sampaio (Arouca)

CATANIA
Är intresserat av Nicolò Giannetti men kan bli snuvade av Verona på anfallaren. Har lånat ut Maxi Lopez till Sampdoria.

Klara in:
Lodi (Genoa), Rinaudo (Sporting Lissabon)
Klara ut: Tachtsidis (Torino)

CHIEVO
Värvat Canini från Atalanta och hoppas på Modibo Diakité men kan tappa Dainelli till Fiorentina. Ser ut att låna Romas Leandro Paredes.

Klara in:
Rubin (Verona), Canini (Atalanta)
Klara ut: Improta (Padova), Ardemagni (Carpi), Pamic (Siena).

FIORENTINA
Har redan gjort viktiga värvningar som Matri och Anderson men vill ge Montella en försvarare innan transferfönstret stänger. Räkna dock inte med något dyrt nyförvärv, Dainelli är en trolig förstärkning men vi ska inte räkna bort en eventuell värvning av Paolo Cannavaro.

Klara in:
Matri (Milan) Anderson (Man U) Rosati (Sassuolo)
Klara ut: Alonso (Sunderland) Munua (Nacional)

GENOA
Klubben har ju redan genomfört flera affärer (Burdisso, De Ceglie, Motta och Cabral) men vill säkert åtminstone komplettera med Inters Gaby Mudingayi innan fönstret stänger. Santana har lämnat för portugisiska Olhanense.

Klara in:
Cabral (Sunderland), De Ceglie (Juventus), Burdisso (Roma), Motta (Juventus).
Klara ut: Lodi (Catania), Biondini (Sassuolo), Manfredini (Sassuolo), Santana (Olhannense) Sampirisi (Olhanense)

HELLAS VERONA
Vill värva Romas Marquinho och vill även låna Manchester Uniteds ytterback Guillermo Varela (ett fynd).

Klara in:

Klara ut: Jorginho (Napoli), Bianchetti (Spezia) Rubin (Chievo)

INTER
Klubben med absolut störst press på sig. Laget går dåligt, supportrarna är irriterade, Thohir måste visa upp något och Mazzarri vill ha förstärkningar. Problemet är att alla andra vet om det och kan därför höja priset på spelare som Inter vill ha eller erbjuda reapriser på spelare som de vill sälja.

Ranocchia är på gång till Galatasaray på lån medan Guarins framtid är mer svårtydd. Utan sålda spelare är det nog svårt att köpa bra spelare.

Torinos D’Ambrosio verkar åtminstone vara på gång och man verkar inte ha gett upp Vucinic och hoppas kunna få till ett köp av Hernanes (där Mbaye skulle ingå som delbetalning). Två svåra värvningar att genomföra och tiden rinner iväg…..

Klara in:

Klara ut: Pereira (Sao Paolo)

JUVENTUS
Vucinic vill bli såld och Juventus lär göra det mesta för att få till en affär som passar honom och dem själva. I så fall lär man ersätta honom med någon spelare. Kanske någon av Osvaldo (mest trolig), Biabiany eller Menez. Räkna inte med några stora värvningar varken in eller ut.

Klara in:

Klara ut: Bouy (Hamburg), De Ceglie (Genoa), Motta (Genoa).

LAZIO
Man verkar vara nära en affär med Helder Postiga, som alltså ser ut att bli klubbens anfalls-nyförvärv. Unge Mario Pasalic vore en spännande värvning för framtiden. Floccari är på gång till Sassuolo och Inter suktar efter Hernanes.

Klara in:

Klara ut:

LIVORNO
Det har snackats om många olika nyförvärv av medioker kaliber, men få har anlänt. Djamel Mesbah och Ruben Oliveira är dock två spelare som är på gång. Kan tappa Benassi och M`Baye till Lazio om Inter lyckas värva Hernanes.

Klara in:
Castellini (Sampdoria)
Klara ut: Schiatarella (Spezia), Berlingheri (Cesena)

MILAN
Man ville gärna värva Pablo Armero men Kevin Constant ville inte gå motsatt väg vilket gör affären svår att genomföra. Senaste ryktet är att man lånar in Adel Taarabt från Fulham och att Zaccardo går motsatt väg. Man undersöker även chanserna att värva Paletta och/eller Biabiany från Parma. Low-budget-mottot fortsätter.

Klara in:
Essien (Chelsea), Rami (Valencia) Honda (Cska Moskva)
Klara ut: Niang (Montpellier), Matri (Fiorentina) Vergara (Parma), Nocerino (West Ham).

NAPOLI
Vill värva minst en mittback och en mittfältare innan mercatons stopp. Palmeiras försvarare Henrique och Spurs mittfältare Etienne Capoue är två troliga namn.

Klara in:
Jorginho (Verona)
Klara ut:

PARMA
Ser mest ut att agera säljare under denna mercato. Bland annat så har Sansone, Mendes, Valdes och Rosi lämnat och ersättarna Schelotto, Rossini, Vergara känns inte som någon uppgradering direkt. Tappar man även Biabiany och/eller Paletta  måste de ersättas, annars så har de det rätt gott ställt med ersättare inom truppen.

Klara in:
Vergara (Milan) Rossini (Sassuolo), Schelotto (Sassuolo).
Klara ut: Mendes (Sassuolo), Rosi (Sassuolo), Sansone (Sassuolo), Valdes (Colo Collo) Benalouane (Atalanta),

ROMA
Efter Nainggolan, Bastos och framtids-värvningarna av Paredes och Sanabria (och troligen även Radonjic) saknar man bara en mittback då Burdisso lämnat för Genoa. Heitinga och Paletta är aktuella men svårvärvda.

Klara in:
Nainggolan (Cagliari) Bastos (Al Ain).
Klara ut: Bradley (Toronto), Burdisso (Genoa) Caprari (Pescara) Borriello (West Ham).

SAMPDORIA
Maxi Lopez anländer återigen till Sampdoria och återförenas med Mihajlovic (från deras tid i Catania). Tveksamt om det blir så många fler affärer.

Klara in:
Lopez (Catania).
Klara ut: Petagna (Milan), Maresca (Palermo) Barillá (Reggina) Eramo (Empoli) Gentsoglou (Spezia) Gavazzi (Ternana) Castellini (Livorno).

SASSUOLO
Har varit den mest aktiva klubben av alla under januari. Sansone, Ariaudo, Rosi, Mendes, Biondini och Manfredini är alla vettiga Serie A-värvningar. Men så har de också en av ligans rikaste ägare i Giorgio Squinzi. Även Sergio Floccari ser ut att vara på väg.

Klara in:
Ariaudo (Cagliari) Sansone (Parma), Rosi (Sassuolo), Mendes (Parma), Manfredini (Genoa) Biondini (Genoa).
Klara ut: Marzorati (Modena), Laribi (Latina, Valeri (Ternana), Rossini (Parma), Schelotto (Parma).

TORINO
Jagar yttrarna Marko Vesovic och Davide Faraoni. Återstår att se om de får någon spelare emellan om D’Ambrosio går till Inter. Kanske kan man få till ett lån av Milans Ricardo Saponara.

Klara in:
Tachtsidis (Catania)
Klara ut:

UDINESE
Ser ut att ha värvat brassen Edenilson till sommaren.

Klara in:

Klara ut: Ranegie (Watford) Merkel (Watford)

Publicerad 2014-01-29 kl 08:52
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons