Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Räddat jobb nu eller vadå?

Lorenzo Medici

Jaha, så nu har Clarence Seedorf räddat sitt jobb då? Seedorf gjorde som Galliani ville, sket i spelet och tog poäng. En poäng mot Lazio och tre igår mot Fiorentina utan att ha spelat särskilt bra bör väl ha räddat hans kontrakt för ett tag?

Oavsett vad som har varit sant eller inte kring hotet om att holländarens skulle sparkas vid ett dåligt resultat igår så var nog segern skön för Seedorf och Milan.

För mig har Milan mer eller mindre varit samma lag under Allegri och Seedorf. Ingen större skillnad. På gott och ont. Sanningen kvarstår, laget måste göras om en hel del i sommar.

Fiorentina gjorde verkligen ingen bra match. Som jag nämnde i måndags tyckte jag inte att det stämde för dem riktigt mot Napoli heller. Spelet flyter inte som det ska.

Inte hjälpte det att Alessandro Matri var totalt värdelös heller. Mot det lag som fortfarande äger honom.

ANNONS

Nej, segerfixaren nummer ett var hans före detta lagkamrat, Mario Balotelli. Först var det hans hårda frispark som tvingade fram en retur som Mexes nickade in och sedan var det hans mjuka och vackra frispark som ordnade tvåan.

Visst kan man bygga ett lag kring honom i sommar om man hittar rätt spelare. Jag menar fortsatt att Balotelli bör ses som en lösning och inte ett problem.

jag tycker också att Seedorf har stått sig stark under den senaste tuffa veckan.

Men helt ärligt vet jag inte vad Berlusconis och Milan planer för framtiden är. Nyss verkade det vara att sparka den person man nyss anställt.

***

Catania ville mycket, attackerade, men blev straffade av Napoli. Hårt dessutom. Bland annat hade man ett skott i ribban precis innan Callejon gjorde 0-2. Men sicilianarnas försvar håller inte riktigt måttet.

ANNONS

Kul för Duvan Zapata att få göra sina två första mål i Serie A. Jag har alltid tyckt att det är en bra spelare, jag tror bara han behöver mer speltid för att få lite rytm.

Napoli fortätter därmed att jaga Roma. Som jag sagt tidigare, vikten av andraplatsen är underskattad. Kommer du tvåa, vet du att du får vara med i Champions League och du vet därmed att du kommer få in ett antal miljoner kronor.

Då kan du värva spelare.

**

Juventus gör som de alltid gör – vinner. Carlos Tevez gör som han alltid gör – mål.

Parma hade dock inget att skämmas över, man höll på att kvittera i slutet och borde nog ha fått en straff med sig.

Atalanta imponerade återigen när man vann över Livorno. Nu närmar man sig Parma. Lille Beppe De Luca vaknade till liv också. Härligt.

Veronas svacka fortsätter, förlust igen. För Cagliari blev det däremot tvära kast. Lika snabbt som man började dras in i bottenstriden så tog man sig därifrån. Sköna tre poäng för Cagliari mot Hellas.

ANNONS

En dubbel Paloschi ordnade tre lika sköna poäng till Chievo.

Sassuolo förlorade däremot återigen och det känns som att det är en massa bra spelare som springer runt utan större hjärta för klubben. Det är inte bara att köpa ihop ett gäng bra spelare och greja nytt kontrakt.

Stefano Okakas nya form är anmärkningsvärd. Gissar att Mihajlovics förtroende gjort honom gott.

Och så fick lille Fetfazidis göra sitt första Serie A-mål också när Genoa slog ett Lazio som är på väg ingenstans fort.

Ikväll får vi se vart Inter-Udinese tar vägen.

Publicerad 2014-03-27 09:38

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto