Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Höstens floppar i Serie A

Lorenzo Medici

10. Juan Iturbe (Roma)
Jag tror fortfarande att Iturbe har goda chanser att lyckas i Roma och visade även i någon enstaka match sin kvalité, men visst är den unge argentinarens höst en liten besvikelse sett till hans prislapp och till förväntningar.

9. Michu (Napoli)
Någon som minns att Napoli värvade den här spanjoren i somras? Jag minns han miss mot Athletic i Champions League-kvalet, men inte mycket mer. Är just nu skadad.

8. Javier Saviola (Verona)
Spektakulär värvning som knappt fått spela. Kanske handlar det mest om att Mandorlini inte tycker att han passar in ett tremanna-anfall, men han kan ju inte direkt ha imponerat på träningarna heller.

7. Francesco Lodi (Parma)
Värvades som mittfältsregissören som skulle dirigera Parmas spel. Snacka om felvärvning. Lodi har varit en katastrof under hösten. Långsam och meningslös. En del av en sportdirektörs jobb är att kunna genomskåda när en karriär är på väg utför. Ajabaja, Leonardi.

6. Dodo (Inter)
Värvades som ytter till Mazzarris 3-5-2 för rätt dyra pengar. Nu spelar man inte längre med en trebackslinje och Dodo har haft mycket svårt att lyckas under hösten. Ser ut som om Inter kastat pengar i sjön.

Annons

5. Marco Van Ginkel (Milan)
Det var egentligen få som trodde att han skulle ta en ordinarie plats på mitten i Milan, men man kan ju undra varför Milan lånade den holländske mittfältaren överhuvudtaget. Ville man ha en truppspelare kunde man tagit det från de egna leden istället (host…host …Cristante).

4. Ashley Cole (Roma)
Vet inte riktigt varför Roma trodde att de hade löst vänsterbacksproblemen när de värvade Cole. Engelsmannen är på väg ner i karriären och har haft svårt att acklimatisera sig till spelet i Italien. Sett riktigt förvirrad ut i defensiven ett par gånger, inte minst mot Bayern Munchen och Atalanta. Kan hamna i USA efter jul.

3. Yann M’Vila (Inter)

Kom med en hel del förväntningar. Det var fransmannens muskler och passningsskicklighet som skulle fylla den saknande länken på Mazzarris mittfält. Har istället varit trubbig och inte speciellt kreativ. Om han inte lyfter sig oväntat mycket under våren lär han inte köpas loss.

Annons

2. Nemanja Vidic (Inter)
Det var ju Vidic rutin som skulle få ordning på Inters försvar. Istället fick Inter en klumpig och misstagsbenägen mittback som snuddar vid karriärens slut. Är nu till råga av allt petad av Mancini och kan komma att lämna klubben redan efter jul.

1. Fernando Torres (Milan)
Vad trodde Galliani och kompani egentligen? Vad fanns det som talade för att Torres plötsligt skulle vakna ur sin långa dvala och springa som en gasell och börja ösa in mål? Underskattade de sin egen liga så mycket? Överskattade de Torres så mycket? Milan såg tydligen inte det som den resterande fotbollsvärlden såg. Chelsea och Mourinho måste ju ha asgarvat för sig själva när Torres satt på planet på väg till Milano.

Publicerad 2014-12-28 22:59

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto