Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

10 värvningar jag gärna ser bli av

Lorenzo Medici

Här är tio värvningar jag gärna skulle se bli av på riktigt:

Gianelli Imbula – Inter
Stor och stark och defensivt skicklig. Är egentligen ett bättre alternativ till Yaya Touré sett till både ålder och defensiva kvalitéer. Den spelare som Inter letar efter och behöver.

Riccardo Saponara  – Lazio
Misslyckades i Milan, men visade vad han kan under våren i Empoli. Det har snackats om Napoli, Juventus och Roma, men egentligen skulle han passa allra bäst i Lazio. Släng in honom bakom Miroslav Klose och mellan Candreva och Felipe Anderson och ljuvlig fotbollsmusik skulle uppstå.

Geoffrey Kondogbia – Milan
Zlatan och Jackson skulle vara fantastiska värvningar, men kanske behöver Milan en Kondogbia ännu mer. Skulle ge både fysik och passningskvalité till det rödsvarta mittfältet.

Annons

Jose Mauri  – Milan/Fiorentina
Jag är ytterst förtjust i Mauri och hoppas han går till en klubb där han får speltid. Med tanke på att Milan inte har speciellt många mittfältare av hög dignitet skulle han kunna ge de rödsvarta energi och skicklighet trots sin unga ålder. Annars tror jag att han skulle passa utmärkt in i Sousas Fiorentina.

Matteo Darmian  – Napoli
Har Europas storklubbar efter sig, men det bästa för Darmian kanske vore att inte ta ett alltför stort steg utan istället landa i Napolis nya projekt. Sarri behöver en vänsterback och Darmian skulle vara perfekt.

Mattia Perin – Roma
Roma behöver hitta en ersättare till Morgan De Sanctis och vad vore bättre än Italiens stora framtidsnamn, Perin?

Allan  – Napoli
Napoli har skrikit efter en bollvinnande mittfältare som kan även är hygglig på att distribuera boll. Allan är den spelaren.

Annons

Mattia Destro  – Fiorentina
Fick aldrig riktigt chansen i Roma och var ingen succé i Milan, men Destro är en 15-målskytt i rätt omgivning. I Fiorentina skulle han kunna få fart på karriären igen.

Ciro Immobile – Napoli
Skulle passa bra in i Napoli och en återförening med Lorenzo Insigne vore underbart att få skåda.

Alex Sandro – Roma
Roma skriker efter en vänsterback och den duktige Porto-brassen skulle vara ett mycket bra val. Är en modern ytterback som är snabb och bra i båda riktningarna. En spelare Roma borde lägga pengar på.


Publicerad 2015-06-16 10:16

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto