Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Några funderingar efter premiären igår

Några funderingar efter premiären igår:

Att det var hyggligt tempo och hyfsat spel i båda de två första matcherna.

Att Roma visade tendenser till förbättrat offensivt spel, men mestadels visade samma typ av ineffektivitet som under vårsäsongen.

Att efter en riktigt bra försäsong så trillade Gervinho in i samma spår som förra säsongen där han springer en hel del, men får väldigt lite uträttat. Det kan ha en del att göra med att Roma mött en hel del bra lag under sommaren och då ytorna funnits för honom. Igår var de ytorna oftast igentäppta. Inget bra tecken.

Att Dzeko hamnade lite för ofta för långt ner i plan. Den bosniske anfallaren ska vara längst fram och trycka ner och göra motståndarna motståndarna ”längre” och var redo i straffområdet. Var det på instruktioner av Garcia? Om inte, borde han istället åtgärda detta fel.

Att Florenzi hade vissa besvär i defensiven, men att han framåt fortfarande är rätt ljuvlig. ”Il Terzo Re” var också den som fixade den rödgula poängen med sitt skott.

Att även om Roma har en del att åtgärda och påminde lite för mycket om vårens Roma så ska det sägas att en poäng borta mot Hellas Verona inte är kattskit.

Att Hellas verkar ok. De var värda sin poäng och såg tillräckligt bra ut för att tro att de ska gå mot en säsong frånvarandes från bottenstrid till mötes.

Att när Emil Hallfredsson är så där pigg och fräsch som han var igår, är han isländsk dynamit som sprutar in 800 volt i den blågula motorn.

Att Samuel Souprayen var en härlig överraskning.

Att Ricardo Kishna var bäst på plan mot Bologna. Fortsätter han så här, är han bättre och mycket mer redo än vad jag trodde.

Att Keita som ”Falsk nia” fungerar alldeles utmärkt. Vilket jag var inne på redan förra året.

Att Lucas Biglias skada var bland det sämsta som kunde hända för Lazio. Framför allt inför Leverkusen-matchen, men även en månad framåt i ligaspelet.

Att Cataldi inte är någon Biglia. Men att han kan fungera ok som hans ersättare.

Att Bologna trots en klen inledning av matchen, lyckades hålla 2-1 och sedan faktiskt ha en riktigt vass kvitteringchans i slutet. Med tanke på att förstärkningar är på väg in, kan det nog bli rätt bra till slut.

Att det är nya härliga matcher att se fram emot ikväll.

Publicerad 2015-08-23 kl 07:33
Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons