Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Fiorentinas nya ledstjärna och Milans supertalang i topp"

Lorenzo Medici

Copa Medici Cup – Omgång 12:

10p Josip Ilicic (Fiorentina)
Gjorde två mål och var allmänt briljant mot Sampdoria. Ilicic har nu satt ihop så många bra matcher i rad att vi kan börja om en uppvaknad campione. Hans stora kropp är så full av finess och överkursteknik att ögonen gråter av glädje. I somras var han en spelare som med största sannolikhet skulle dumpas av vid första bästa station, nu har han blivit Fiorentinas nya ledstjärna.

9p Gervinho (Roma)
Hade stor show i derbyt med sin enorma speed. Rusade iväg och placerade in 2-0 på ett vackert sätt, var ständigt på språng och oroade Lazios försvar med sin snabbhet och han släppte bollen till medspelare vid rätt tillfälle i stort sett varenda gång. Det är verkligen dags att börja snacka om Gervinho version 3, den som liknar liknar version 1 väldigt mycket.

Annons

8p Gianluigi Donnarumma (Milan)
Atalanta låg närmast segern mot Milan och hade nog tagit alla tre poängen om inte den 16-åriga supertalangen storspelat. Med sin overkliga fysik för sin ålder stod han för åtminstone tre matchavgörande räddningar. Buffons efterträdare?

7p Radja Nainggolan (Roma)
Härskade på mittfältet i derbyt mot Lazio. Vann boll, startade anfall och var hela tiden den stora energikällan för sitt Roma. Detta var den Nainggolan vid vande oss att se i fjol.

6p Gonzalo Higuain (Napoli)
Hittade det matchavgörande målet mot Udinese ur en vinkel som inte fanns och när slutsignalen gick stod han på nytt som triumferande vägvisare. Verkar mer harmonisk än tidigare och känns vassare ut än vad han någonsin gjort. Men den här Higuain är Napolis guldrömmar inte bara en spansk-målad illusion utan en konkret verklighet.

Annons

5p Gonzalo Rodriguez (Fiorentina)
Stod för en mycket stabil insats mot Sampdoria. Var följsam, agerade med pondus och gick aldrig bort sig. Bakom Fiorentinas framgångar finns också denna viktiga ledargestalt.

4p Geoffrey Kondogbia (Inter)
Visade äntligen lite av vad han kan. Var duktig på mitten och gjorde det viktiga 0-1-målet via ett akrobatiskt nummer. På gång?

3p Miranda (Inter) Antonio Rudiger (Roma) Samir Handanovic (Inter)

2p Kostas Manolas (Roma) Davide Astori (Fiorentina) Jeison Murillo (Inter) Kalidou Koulibaly (Napoli)

1p Raul Albiol (Napoli) Patrice Evra (Juventus) Allan (Napoli) Federico Bernardeschi (Fiorentina) Darko Lazovic (Genoa) Alejandro Gomez (Atalanta)

Minuspoäng:

-5p Sebastian De Maio (Genoa)
Drog på sig en utvisning som kunde ha kostat Genoa matchen. Alltid på efterkälken.

-4p Filip Djordjevic (Lazio)
Annons
Var ungefär lika kvick som en elefant i en small hall och kunde aldrig hålla fast bollen på motståndarnas planhalva på grund av bristande teknik. I efterhand hade det varit bättre med Keita eller Klose från start i derbyt. Var sorglig att se.

-3p Juraj Kucka (Milan)
Vann aldrig boll i defensiven och var helt anonym framåt. Apatisk insats. Karaktäriserar Milans mittfältsproblem rätt bra.

-2 p Manuel Iturra (Udinese)
Alltid frånvarande från spelet, vann aldrig boll och blev utspelad av Allan och kompani på mitten. Meningslös spelare som inte borde få starta.

-1p Eder (Sampdoria) Ervin Zukanovic (Sampdoria) Senad Lulic (Lazio) Dusan Basta (Lazio) Mattia De Sciglio (Milan)  Giampaolo Pazzini (Verona).

Poängligan:
43p Higuain (Napoli)
29p Insigne (Napoli)
24p Eder (Sampdoria)
22p Gervinho (Roma)
21p Ilicic (Fiorentina)

Annons
19p Manolas (Fiorentina) Felipe Anderson (Lazio)
18p Pjanic (Roma)
17p Medel (Inter) Muriel (Sampdoria)
16p Borja Valero (Fiorentina) Gomez (Atalanta) Bonaventura (Milan)
15p Allan (Napoli) Saponara (Empoli)
14p Kalinic (Fiorentina) Koulibaly (Napoli)

Publicerad 2015-11-10 09:14

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto