Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Brassen gör försvarsspelet till stor konst"

Lorenzo Medici

Copa Medici Cup – Omgång 15

10p Miranda (Inter)
Den brasilianske mästerbacken vann alla sina dueller med klinisk perfektion och var skicklig i uppspelen mot Genoa. Att Inters försvar har blivit så mycket bättre har mycket med Miranda att göra. Gör försvarsspelet till stor konst.

9p Mattia Destro (Bologna)
Två mål mot Napoli var ett tydligt beviset på att den italienska anfallaren kommit igång på allvar sedan Donadoni tog över. Det vad det här Bologna hade förväntat sig när de värvade honom.

8p Paulo Dybala (Juventus)
Drog till med en underbar volley mot Lazio vilket säkrade Juves ledning. Det känns som om Dybala blir bättre och bättre för varje vecka som går. Magnifik.

Annons

7p Lorenzo Pellegrini (Sassuolo)
Roma-produkten fick chansen från start mot Sampdoria och tog verkligen vara på den. Klok, passningsskicklig och bjöd på en fin aktion när han väggade sig fram och gjorde mål. En spelare att hålla ögonen på.

6p Adem Ljajic (Inter)
Målet mot Genoa var kanske aningen tursamt, men heller ingen slump att det var just serben som avgjorde matchen då han var Inters bästa offensiva spelare. Försöker alltid göra något kreativt med sin eleganta teknik. Är i lysande form för tillfället.

5p Martin De Roon (Atalanta)
En spelare som överraskat stort på mig. Smart mittfältare som spelar med pondus och lågt risktagande. Mot Palermo klev han dock även fram och drog till med ett vackert 3-0-mål. Har garanterat väckt uppmärksamhet bland de större lagen i Serie A.

4p Amadou Diawara (Bologna)
Annons
Att som 18-åring kliva in och styra Bolognas mittfält med skicklighet och säkerhet är ingen enkel sak. Det är precis vad Diawara har gjort. Var riktigt, riktigt bra mot Napoli. Kommer säljas dyrt en vacker dag.

3p Giorgio Chiellini (Juventus) Jeison Murillo (Inter) Josip Ilicic (Fiorentina)

2p German Denis (Atalanta) Nicolo Cherubin (Atalanta) ,Gonzalo Rodriguez (Fiorentina) Nikola Kalinic (Fiorentina)

1p Luca Rossettini (Bologna) Gonzalo Higuain (Napoli) Saphir Taider (Bologna) Matteo Politano (Sassuolo) Francesco Acerbi (Sassuolo) Marco Borriello (Carpi)

Minuspoäng

-5p Antonio Rudiger (Roma)
Det såg ut som om Manolas träffade bollen och att Belotti föll lätt. Men straff blev det. Det största anledningen till att Roma hamnade i den situationen var att Rudiger klantade sig strax innan när han inte kunde kontrollera bollen ordentligt. Tysken har varit en besvikelse hittills och känns inte speciellt mycket bättre än Yanga Mbiwa.
Annons

-4p Mauricio (Lazio)
Gjorde försvarsspelet till en skräckfilm mot Juventus. Känns som en elefant i en porslinsaffär.

-3p Edin Dzeko (Roma)
Hade chansen att punktera matchen mot Torino, men hans lama avslut gick rakt på Padelli. Det känns som om bosniern inte har den rätta killer-instinkten. Jag hade förväntat så mig mycket mer av honom.

-2p Santiago Gentiletti (Lazio)
Tyvärr inte mycket bättre än Mauricio. Oj, vad De Vrij saknas.

-1p Miroslav Klose (Lazio) Alessio Cerci (Milan) Carlos Bacca (Milan) Kalidou Koulibaly (Napoli) Raul Albiol (Napoli) Fernando (Sampdoria)

Poängställning:

56p Higuain (Napoli)
31p Insigne (Napoli)
30p Dybala (Juventus)
24p Ilicic (Fiorentina) Kalinic (Fiorentina) Eder (Sampdoria)
23p Gomez (Atalanta)
22p Gervinho (Roma)
21p Bonaventura (Milan)
19 Miranda (Inter) Manolas (Inter)
18p Ljajic (Inter) Felipe Anderson (Lazio)

Annons
17p Medel (Inter) Pjanic (Roma)
16p Borja Valero (Fiorentina) Allan (Napoli) Saponara (Empoli)





Publicerad 2015-12-08 12:01

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto