Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Super-Mario i toppen, Melo i botten"

Lorenzo Medici

Copa Medici Cup – omgång 17:

10p Mario Mandzukic (Juventus)
Kroaten har verkligen kommit igång på allvar. Tvåmålsskytt mot Carpi och blir mer och mer oumbärlig för Juventus anfall. Har den senaste tiden visade oerhörd klass i straffområdet och det var det här Marotta och kompani hoppades att de hade värvat när de köpte Mandzukic i somras.

Just nu mest super av alla Marios.

9p Piotr Zielinski (Empoli)
Kvick, ljuvlig med bollen, kreativ och assist-geni. Mot Bologna var polacken mer eller mindre fantastisk och just nu är han en av seriens mest sevärda spelare. Medan storklubbarna antecknar riskerar Udinese att aldrig få utnyttja det bästa av Zielinski.

Annons

8p Antonio Candreva (Lazio)
Ännu inte riktigt i den form han var i fjol, men matchen mot Inter gav indikationer på att han kan vara på väg dit. Stänkte dit 0-1 på ett imponerande sätt, var löpvillig på sin kant och avgjorde sedan med att sätta dit returen på sin egen straffmiss. En Candreva med gryende form är nog ett av de bästa botemedlen mot Lazio problem.

7p Gonzalo Higuain (Napoli)
Missade det mesta i den första halvleken mot Atalanta, men ge honom 90 minuter och han kommer göra mål, närmare bestämt två stycken. När Napoli inte är på topp är Higuains målform mer än nödvändiga.

6p Massimo Maccarone (Empoli)
Gjorde två mål mot Bologna och bjöd även på legendariskt firade med att sippra öl. Är i kanonform och hittat ett nionde liv.

5p Antonio Cassano (Sampdoria)
Kolla här vem som är tillbaka! Mot Palermo fick Cassano en boll in i straffområdet, stoppade bollen, fintade och passade sedan in bollen till Soriano som gjorde 1-0. Det var den gamle Cassano som talade. Verkar ha en del magi kvar i fötterna.
Annons

4p Sadiq Umar (Roma)
Hoppade in och nickade in 2-0 för Roma. Den är unge talangen är något extra och har en fin framtid framför sig.

3p Alessandro Florenzi (Roma) Federico Bernardeschi (Fiorentina) Josip Ilicic (Fiorentina)

2p Sergio Floccari (Sassuolo) Paul Pogba (Juventus) Stipe Perica (Udinese) David Ivan (Sampdoria)


1p Pepe Reina (Napoli) Manuel Pucciarelli (Empoli) Giacomo Bonaventura (Milan) Carlos Bacca (Milan) Riccardo Saponara (Empoli) Luca Toni (Verona)

Minuspoäng:

-5p Felipe Melo (Inter)
Mot Lazio var brassen mer eller mindre usel. Han slog bort flera passningar och var en icke-faktor på mitten. När han sedan fem minuter kvar hoppade in i Milinkovic och orsakade en straff helt i onödan gav han bort en poäng.

Som om det inte var nog tappade han sedan fattningen helt och fick upp ena fotsulan i Biglias nacke och det röda kortet var inget att snacka om.

Annons

Total katastrof.

-4p Martin De Roon (Atalanta)
Fick kortslutning och tog med handen i straffområdet vilket ledde till straff och mål för Napoli. Var sedan för snäll i markeringen mot Higuain som gav Napolis andra mål. Holländarens klart sämsta insats för säsongen.

-3p Edin Dzeko (Roma)
Just när man inte trodde det kunde bli visade Dzeko att det faktiskt gick. Fortsatte sin purgatoriska säsong med att missade en klar målchans och sedan bli utvisad mot Genoa. Kan julvilan på något sätt laga den här spelaren?

-2p Ezequiel Munoz (Genoa)
Räddade visserligen Dzekos avslut på mållinjen, men missade på båda baklängesmålet. Hans träben sprider bollen åt alla håll.


-1p Gary Medel (Inter) Jonathan Biabiany (Inter) Mario Montoya (Inter) Miralem Pjanic (Roma) Afriye Acquah (Torino) Leonardo Bonucci (Juventus)

Annons

Poängligan:

63p Higuain (Napoli)
34p Dybala (Juventus)
31p Insigne (Napoli)
27p Ilicic (Fiorentina) Manolas (Roma)
24p Eder (Sampdoria) Kalinic (Fiorentina)
23p Gomez (Atalanta)
22p Murillo (Inter) Miranda (Inter) Bonaventura (Milan) Gervinho (Roma)
20p Koulibaly (Napoli) Maccarone (Empoli)
18p Ljajic (Inter) Felipe Anderson (Lazio)
17p Mandzukic (Juventus) Saponara (Empoli)
16p Medel (Inter) Borja Valero (Fiorentina) Pjanic (Roma) Allan (Napoli)
15p Handanovic (Napoli) Muriel (Sampdoria) Hamsik (Napoli) Zielinski (Empoli)

Publicerad 2015-12-22 10:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto