Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Höstens bästa spelare i Serie A: 35-21

Lorenzo Medici

35. Gary Medel (Inter)
Matcher: 15 Mål: 1 Assists: 0

Innan skadan var han en av Inters jämnaste och bästa spelare. Jobbar alltid hårt och är ofta nyttig till tusen. Gjorde ett viktigt mål mot Roma.

34. Paul Pogba (Juventus)
Matcher: 24 Mål: 4 Assists: 6

Med tanke på de enorma förväntningar som vilar på Pogba har han inte riktigt levt upp till dem under hösten. Ändå har han spelat i nästan varenda match och även levererat hyfsat statistiskt. Fyra mål och sex assist är inte fy skam.

33. Carlos Bacca (Milan)
Matcher: 19 Mål: 9 Assists: 2

Bacca kan ännu bättre, men har ofta fått för lite support och för få vettiga bollar att jobba på. Tittar vi dessutom på statistiken så har colombianen faktiskt gjort en rätt bra höst.

32. Gervinho (Roma)
Matcher: 15 Mål: 7 Assists: 2

Var i grym form innan han blev skadad och och påminde om Gervinho från den första säsongen. Demolerade Lazio i derbyt.

Annons

31. Faouzi Ghoulam (Napoli)
Matcher: 19 Mål: 0 Assists: 2

I somras hade jag svårt att förstå varför klubbar som Real Madrid och Chelsea ryktades vara ute efter algeriern. En höst senare förstår jag det lite bättre då han varit en av Serie A:s allra bästa ytterbackar. Flugit fram under Sarri.

30. Adem Ljajic (Inter)
Matcher: 12 Mål: 2 Assists: 3

Gett Inters offensiv en ordentlig spark i baken med sin eleganta teknik och giftighet. Här har Mancini fått ett extra vapen att använda.

29. Pepe Reina (Napoli)
Matcher: 21 Hållit nollan: 12

Gjort något enstaka misstag, men sett över hela hösten har han varit stabil och även bjudit på en del suveräna insatser. Gett Napoli trygghet längst bak.

28. Piotr Zielinski (Empoli)
Matcher: 16 Mål: 1 Assists: 4

Denna Udinese-ägda polack har visat upp sin ljuvliga teknik flertalet gånger under hösten och talangen kan komma att bli en riktigt, riktigt bra spelare.
Annons

27. Leonardo Bonucci (Juventus)

Matcher: 24 Mål: 0 Assists: 0

Var svag senast mot Carpi, men har annars fortsatt att vara så där fint följsam och brytsäker som i fjol. Är numera en garanti i Juves backlinje.

26. Andrea Barzagli (Juventus)

Matcher: 21 Mål: 0 Assists: 1
Gör nästan aldrig en dålig match och varit stabil hösten. Klippa.

25. Gonzalo Rodriguez (Fiorentina)
Matcher: 20 Mål: 2 Assists: 0

Ledaren i Fiorentinas backlinje. Sköter uppspelen med elegans och gör även mål framåt då och då. Hade han spelat i en större klubb hade han fått mer uppmärksamhet.

24. Stevan Jovetic (Inter)
Matcher: 13 Mål: 4 Assists: 2

Presenterade sig direkt med att i sin debut avgöra mot Atalanta. Haft en del fina matcher under hösten och ofta känts som Inters bästa spelare.

23. Jorginho (Napoli)
Matcher: 17 Mål: 0 Assists: 4

Annons

Återuppstått under Sarri som låg playmaker och passar perfekt in bredvid Allan och Hamsik. Spelar enkelt och står ofta rätt i planen.

22. Miralem Pjanic (Roma)
Matcher: 21 Mål: 9 Assists: 6

Startade säsongen på ett briljant sätt med sitt kvicka passningsspel och flera viktiga frisparksmål. Inte lika bra på slutet precis som hela Roma.

21. Kostas Manolas (Roma)
Matcher: 23 Mål: 1 Assists: 2

Den Roma-spelare som ändå varit bäst. Visst, han gjort en del misstag under hösten, men har betydligt fler gånger räddat en backlinje som haft det svårt och greken har ofta fått jobba för två. I flera matcher har han varit en gigant.

Publicerad 2015-12-30 09:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto