Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Slovensk magi och Peter Pan flyger igen"

Lorenzo Medici

Omgång 18:

10p Josip Ilicic (Fiorentina)
Återvände till Renzo Barbera och bjöd på rena magin. Tunnlade först Goldaniga och placerade snyggt in ettan och dundrade sedan in tvåan med ett äkta Ilicic-skott. Är nu uppe i hela nio Serie A-mål. Håller på att etablera som sig superstjärna i Italien.

9p Lorenzo Insigne (Napoli)
Gjorde först ett drömmål när han lobbade in 1-0 förbi Padelli med enorm precision och känsla. Sedan spelade han fram till Hamsiks mål efter en fenomenal genomskärare. Lägg till en frispark i ribban och super-insatsen var ett faktum. Och den här spelaren är inte given i det italienska landslaget? Conte måste vara blind.

Annons

8p Roberto Soriano (Sampdoria)
Gjorde två mål i derbyt mot Genoa, båda gjorda med stor klass. Sampdoria borde nog överväga en försäljning av Soriano både en och två gånger. Håller på att fixa en EM-biljett till sommaren.

7p Paulo Dybala (Juventus)
Fortsätter att glimra som innan jul. Smekte in 1-0 mot Verona på frispark och slog sedan passningen till Bonuccis nickmål. Dybalas aura strålar väldigt starkt just nu.

6p Antonio Cassano (Sampdoria)
Någon som trodde att Cassano var slut? Nope. Inte ännu. Briljerade med små fina skarvningar och smarta passningar mot Genoa och hade en fot i båda av Sorianos mål. Peter Pan flyger än.

5p Emanuele Giaccherini (Bologna)
Hotade Milans backlinje matchen igenom och gjorde även matchens enda mål. Fortsätter han att spela så här lär Conte definitivt överväga att ta med honom till EM i sommar.
Annons

4p Antonio Mirante (Bologna)
Räddade allt och lite till när Bologna besegrade Milan med 0-1. Ger Bologna stor trygghet.

3p  Marek Hamsik (Napoli) Samir Handanovic (Inter) Leonardo Pavoletti (Genoa)

2p Leonardo Bonucci (Juventus) Emiliano Viviano (Sampdoria) Stipe Perica (Udinese)
Paul Pogba (Juventus)

1p Bruno Fernandes (Udinese) Cyril Thereau (Udinese) Miranda (Inter) Mauro Icardi (Inter) Alex Sandro (Juventus) Simone Zaza (Juventus) 

Minuspoäng:

-5p Felipe Anderson (Lazio)
Irriterande och helt ur slag just när Lazio behövde honom som mest. Är vi verkligen säkra på att PSG och Manchester United är beredda att kasta upp de stora pengarna för honom? Om så är fallet kanske Lazio borde passa på att sälja honom redan nu i januari.

-4p Kostas Manolas (Roma)
Agerade osäkert på alla baklängesmålen mot Chievo och var inte den ledare han brukar vara. Om en nyckelspelare som Manolas har en så pass dålig dag är det svårt för Roma att vinna.
Annons

-3p Alessio Cerci (Milan)
Hoppade in och sjabblade bort två riktigt bra lägen och blev utbuad av de egna supportrarna. Lär inte sätta sin fot på San Siro på ett bra tag då Milan lär ge bort honom till Genoa inom kort.

-2p Darko Lazovic (Genoa)

Slog misslyckade inlägg, var oprecis och missade en gyllene målchans i den andra halvleken. Ett derby att glömma för serben.

-1p Edoardo Goldaniga (Palermo) Keisuke Honda (Milan) Cristian Ansaldi (Genoa) Bostjan Cesar (Chievo) Matteo Bianchetti (Verona) Ignazio Abate (Milan)

Poängställningen:

63 p Higuain (Napoli)
41 p Dybala (Juventus)
40 p Insigne (Napoli)
37 p Ilicic (Fiorentina)
24 p Kalinic (Fiorentina) Eder (Sampdoria)
23 p Miranda (Inter) Manolas (Roma) A.Gomez (Atalanta)
22p Murillo (Inter) Gervinho (Roma) Bonaventura (Milan)
20 p Koulibaly (Napoli) Maccarone (Empoli)

Annons
19 p Soriano (Sampdoria)
18 p Handanovic (Inter) Ljajic (Inter) Hamsik (Napoli)
17 p Mandzukic (Juventus) Saponara (Juventus)

 

Publicerad 2016-01-08 09:00

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto