Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Pogba börjar hittar storformen och Faraonen är tillbaka"

Lorenzo Medici

Omgång 22:

10p Paul Pogba (Juventus)
Effektiv och mer eller mindre ostoppbar på mitten när Juventus krossade Chievo med 0-4. Gjorde även ett mycket elegant mål, hade ett skott i ribban och spelade fram till Alex sandros mål. Börjar hitta storformen?

9p Stephan El Shaarawy (Roma)
“Il Faraone” var inte bara tillbaka. Han var tillbaka med entusiasm och löpvillighet, en friskhet Roma länge saknat. Någon som bara struntar i gamla spöken och bara kör. Om man dessutom debuterar för sin nya klubb med ett klackvolley-mål à la Zlatan som han gjorde är det jackpott.

8p Lorenzo Insigne (Napoli)
Bjöd Higuain på en smörpass vid 1-1 och smekte sedan in en frispark med ljuvlig teknik. Det är ju bara pinsamt att förbundskapten Antonio Conte är tveksam till den lille italienska magikern. Är helt enkelt en av Serie A:s mest underhållande och bästa spelare.

Annons

7p Jose Callejon (Napoli)
De taktiska och hårda jobbet har alltid funnits där. Tyvärr har Callejon missat massor av chanser under säsongen och gjort väldigt lite mål. Mot Empoli ändrade han på det. Låg först bakom självmålet och gjorde sedan två nästan identiska mål. Lossnar det nu?

6p Alvaro Morata
På rätt plats två gånger om mot Chievo och har nu gjort fyra mål på sina två senaste matcher. Verkar äntligen ha hittat formen, vilket naturligtvis är en stor förstärkning för Juve.

5p Godfred Donsah (Bologna)
Det har handlat mycket om unge Diawara under säsongen, men Bologna har fler unga stjärnor. Donsah är en annan diamant och mot Sampdoria stod han för en grym insats. Ett mål, en assist och härligt jobb på mitten. Var tyvärr tvungen att utgå i den andra halvleken, men framtiden ser ljus ut för Bologna.-
Annons

4p Keisuke Honda (Milan)
Jag har  varit mycket kritisk till japanen den senaste tiden, men i derbyt mot Inter gav han mig svar på tal. Kändes bättre än på evigheter när han dansade med blåsvarta spelare och ofta kom vinnande ur situationerna. Spelade även fram till Alex mål. Tänk om han kunde prestera så här oftare.

3p: Alex Sandro (Juventus) Juraj Kucka (Milan) Mbaye Niang (Milan)

2p:  Riccardo Montolivo (Milan) Radja Nainggolan (Roma) Miralem Pjanic (Roma) Alessio Romagnoli (Milan)

1p: Stephan Lichtsteiner (Juventus) Paulo Dybala (Juventus) Domenico Berardi (Sassuolo) Carlos Bacca (Milan) Andrea Barzagli (Juventus) Alex (Milan)

Minuspoäng:

-5p Danilo (Udinese)
Udinese lyckades visserligen försvara en poäng mot Lazio, men Danilo hjälpte verkligen inte till. Utvisningen i den första halvleken var hans andra på två veckor. Det håller inte.
Annons

-4p Nicholas Frey (Chievo)
Letar fortfarande efter Morata.

-3p Marcelo Brozovic (Inter)
Irriterande i derbyt. Bräcklig och missade många enkla passningar. Inter behöver någon på mitten som kan lugna ner, hålla i boll och dirigera spelet och Brozovic är något av motsatsen till det. Spelar alltid lite för hetsigt och med små marginaler.

-2p Josip Ilicic (Fiorentina)
Är han på väg ner i form? Insatsen mot Genoa var inte bra och känns något oroande. Fioretina behöver en Super-Ilicic en hel säsong.

-1p Edin Dzeko (Roma) Stevan Jovetic (Inter) Gary Medel (Inter) Mohamed Salah (Roma) Davide Santon (Inter) Adem Ljajic (Inter).

Poängligan:
76p Higuain (Napoli)
60p Dybala (Juventus)
51p Insigne (Napoli)
36p Handanovic (Inter) Ilicic (Fiorentina)
30p Hamsik (Napoli)
24p Kalinic (Fiorentina) Eder (Inter)
23p Miranda (Inter) Bonaventura (Milan) Pogba (Juventus) Manolas (Roma)
Annons
22p Gervinho (Roma) Gomez (Atalanta)
20p Koulibaly (Napoli) Saponara (Empoli) Maccarone (Empoli)
18p Bacca (Milan) Pjanic (Roma) Zielinski (Roma)

Publicerad 2016-02-02 08:39

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto