Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Copa Medici Cup: "Barzagli och Salah veckans stora vinnare"

Lorenzo Medici

Omgång 28:

10p Mohamed Salah (Roma)
Gjorde två mål och gav Fiorentina stor huvudvärk med sin snabbhet och skicklighet. Ser ut att ha hittat storformen under Spalletti och egyptierns framfart är bästa receptet till en tredjeplats.

9p Andrea Barzagli (Juventus)
Var som vanligt klinisk i sitt försvarsspel och kryddade sin insats med att göra 0-1-målet mot Atalanta. En garanti. Dags och bygga en staty av Barzagli.

8p Faouzi Ghoulam (Napoli)
Firade stora triumfer till vänster mot Chievo när han ständigt tog sig fram på sin kant och skapade farligheter. Stod för en perfekt framspelning till Higuains 1-1-mål. När algeriern är så här bra är han en av ligans bästa ytterbackar.

Annons

7p Adem Ljajic
När Ljajic är planen händer det positiva saker för Inter. Gjorde 1-0 på egen hand vilket banade vägen för segern över Chievo. Har tekniken, farten och briljansen som gör skillnad.

6p Mauro Icardi (Inter)
Var på rätt ställe och styrde in 2-0 och spelade sedan fram till 3-1 målet via ett fint inlägg. Visade att han är en striker av högsta klass.

5p Stephan El Shaarawy (Milan)
Roma anstormade Fiorentina både från höger och från vänster. På den ena sida dominerade Salah och på andra var det El Shaarawy som hade lekstuga. Ett mål och en assist blev facit under fredagkvällen och succén är ett faktum.

4p Alfred Duncan (Sassuolo)
Dundrade in 1-0 med enorm kraft och stod för en mycket bra insats på mitten mot Milan. Kommer bidra med mycket nytta och poäng åt Sassuolo i framtiden.

3p  Miralem Pjanic (Roma) Franco Vazquez (Palermo) Antonio Cassano (Sampdoria)
Annons

2p Radja Nainggolan (Roma) Nicola Sansone (Sassuolo) Gonzalo Higuain (Napoli) Sime Vrsaljko (Sassuolo)

1p Lazaros (Sampdoria) Roberto Soriano (Sampdoria) Ivan Perisic (Inter) Domenico Berardi (Sassuolo) Leonard Blanchard (Frosinone) Andrea Belotti (Torino)

Minuspoäng:

-5p Davide Astori
Rena rama harakirin i Violas försvar. Hängde sällan med, styrde in Salahs mål i egen bur och gav sina motståndare fribiljett genom det purpurfärgade försvaret med pinsam lätthet.

-4 Facundo Roncaglia (Fiorentina)
Upphävde offsides titt som tätt och gick bort sig med jämna mellanrum. Var rena rama virrpannan mot Roma och utstrålar inte direkt spelförståelse. Hade det inte varit för hans fina brytning som räddade ett baklängesmål i den första halvleken hade han passerat Astori.

-3p Mario Balotelli (Milan)
Fick chansen mot Sassuolo och tog den inte. Det hände sällan något konkret och Mario var sällan innanför straffområdet. Framtiden ser nu mycket oviss ut för 24-åringen då varken Milan eller Liverpool lär vilja behålla honom efter säsongen.
Annons

-2p Tino Costa (Fiorentina)
En katastrof på mitten. Trög, vann sällan boll och skapade inget framåt. Meningslöst nyförvärv.

-1p Carlos Bacca (Milan) Giacomo Bonaventura (Milan) Juraj Kucka (Milan) Marco Alonso (Fiorentina) Filip Helander (Verona) Massimo Maccarone (Empoli)

Poängligan:

78p Higuain (Napoli)
62p Dybala (Juventus)
51p Insigne (Napoli)
38p Salah (Roma)
37p Barzagli (Juventus)
36p Handanovic (Inter) Ilicic (Fiorentina)
30p Hamsik (Napoli)
29p Kouilably (Napoli)
27p Pjanic (Roma)
25p El Shaarawy (Roma)
24p Miranda (Inter) Bonaventura (Milan) Kalinic (Fiorentina)
23p Ljajic (Inter) Pogba (Juventus) Manolas (Roma)

Publicerad 2016-03-08 12:10

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto