Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Tio talanger vi lär få se i Serie A nästa säsong

Lorenzo Medici

Gerson
Romas dyra unga super-brasse har ännu inte gjort en enda match i Roma och har lånats ut till Fluminense som han tillhörde innan. Nästa säsong är det dock tänkt att han ska ta Serie A med storm. Kan bli en superstjärna.

2015/16: Hittat rätt två gånger på åtta matcher för Fluminense.


Antonio Sanabria
Paraguayanen har gjort succé i Sporting Gijon. Han har fått speltid, gjort mål och sett väldigt vass ut och det borde finnas plats för honom i Roma nästa säsong. Lär får visa upp sig under sommarens försäsong så Spalletti kan ta ett beslut angående 19-åringen.

2015/16: Stått för elva fullträffar i La Liga, vilket är ett mycket bra facit för en kille som ännu inte fyllt tjugo basst.

Jose Mauri
Har nästan glömts bort då han befunnit sig i Mihajlovics frysbox under hela året, men om Milan byter tränare nästa säsong kan han få chansen. Om inte, lär han lånas ut till en annan Serie A-klubb där han kan visa vad han går för.

Annons

2015/16: Bara gjort en ligamatch och fyra framträdande i Coppa Italia.

Federico Ricci
Roma-produkten har varit en sensation i Crotone och nästa år lär vi få se hans talang i Serie A. Om Crotone tar steget upp är det inte omöjligt att han lånas ut ytterligare en säsong för att få erfarenhet av den högsta ligan innan han tar steget till Romas trupp. Bli inte förvånade om den sevärde ytter-anfallaren gör en “Bernardeschi”.

2015/16: Nio mål och sex assist i Serie B är inte kattskit.


Ezequiel Ponce
Började göra väsen av sig i Romas primavera-lag innan en knäskada stoppade honom. Har nyligen börjat träna igen och nästa säsong kan han vara redo att få chansen i A-laget oftare. Argentinaren har en målkänsla få talanger förunnat.

2015/16: Gjorde tre mål på fyra matcher för Roma i Champions Youth League innan han blev skadad.

Annons

Andrea Petagna
Atalanta köpte Petagna i januari och lät han spela kvar i Ascoli säsongen ut. Den starke, men tekniskt skicklige anfallaren kan få speltid i den högsta serien redan nästa säsong. En spelare som Milan kan komma att ångra att de släppte. Det bor fortfarande, om än liten, Bobo-Vieri i Petagna.

2015/16: Stått för sju mål på tjugoåtta matcher för Ascoli.

Stefano Sensi
Den spelskicklige mittfältaren kommer dirigera spelet för Sassuolos nästa säsong. Skrev om honom tidigare under året här.

2015/16: Varit en nyckelspelare för Cesena och gjort fyra mål och två assist.

Alberto Cerri
Den storvuxne anfallaren har alltid haft epitet “underbarn” mycket tack vare sin fysik, men börjar nu vid 19 års ålder komma till sin rätt fullt ut. Har fått en del speltid i Cagliari under säsongen och även gjort två mål. Gjorde mål för U-21 landslaget i tisdags. Det är Juventus som äger Cerri och de lär vilja matcha honom i en annan Serie A-klubb nästa säsong för att se hur han klarar sig i den omgivningen.
Annons

2015/16: Två mål och tre assist på arton matcher för Cagliari. Är även med i Italiens U-21-trupp.

Rolando Mandragora
Den Thiago Motta-aktiga mittfältaren värvades av Juventus i vintras och anses vara en av Italiens största talanger. Nästa säsong lär vi kanske inte se honom i Juves tröja, men troligen i en annan Serie A-dräkt på lån. Fysiskt redo trots att han bara är 18 år.

2015/16: Fått göra ett tjugotal matcher för Pescara. Är med Di Biagios U-21-landslag.

Gianluca Caprari
Slog igenom för tidigt i Roma, men har nu vid 22 års ålder börjat bli den spelare man en gång trodde han skulle kunna bli. Har betytt mycket för Pescaras offensiv den här säsongen och finns på många Serie A-klubbars önskelistor. En spelare vi definitivt kommer få se i den högsta serien nästa år-

2015/16: Varit väldigt produktiv för Pescara där han gjort tio mål och åtta assist.
Annons



Publicerad 2016-03-31 07:50

Kommentarer

Visa kommentarer
Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto