POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ALLSVENSKAN
1v

I dag börjar de tilltalade höras i Kindberg-rättegången - "Sollefteåbons" förhör lär ta minst en dag

Foto: TT.

"Sollefteåbon" går i dag upp till förhör i rättegången, och hans försvarsadvokat har sagt att de hoppas att det bara tar en dag.
Nästa vecka följer förhör med "Peabmannen" och Daniel Kindberg. 

I dag tisdag, den fjärde rättegångsdagen, inleds förhören mot de tre åtalade i ekobrottsrättegången i Härnösand. De tre personerna är Daniel Kindberg, "Peabmannen", och "Sollefteåbon".

Först ut är "Sollefteåbon", där hans försvarsadvokat på måndagen önskade att förhöret inte skulle ta mer än en dag. Efter det har det tidigare sagts att "Peabmannens" förhör ska inledas under nästa inplanerade rättegångsdag, den 16:e september, och sedan är det Kindbergs tur, troligen den 19:e september.

Övriga inplanerade rättegångsdatum är 20:e, 21:a, 24:e, 25:e, 26:e, 27:e, 30:e september, och 1:a oktober. Dessutom är det reservdagar 27:e september och 4:e oktober. Det som återstår efter förhör med de tilltalade är drygt 25 vittnesförhör, som sker mellan 20:e september och 1:a oktober. Fotbollskanalen är på plats för att bevaka hela rättegången. 

I torsdags och fredags var det yrkande och sakframställan från åklagaren, och igår var det försvarsadvokaternas sakframställningar tillsammans med några andra punkter, bland annat frågor, förtydligande, och förhör kring eventuella skadestånd. 

Publicerad 2019-09-10 kl 07:00
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå