Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Marching On Together!

10å

En ny säsong i England har dragit igång och därmed är det dags att dra igång en delvis ny Englandsblogg på Fotbollskanalen. Äntligen!

ANNONS

Kort om mig, utöver det som faktarutan intill vet att berätta, kan sägas att jag har följt engelsk fotboll i snart 30 år och att jag fastnade som jag misstänker att de flesta runt min ålder en gång fastnade, genom Tipsextra.

Själv tycker jag det ska bli förbaskat kul att pröva på att skriva FK:s Englandsblogg. Att skriva är mitt jobb, men det här är ett format jag aldrig skrivit i förr och det ska bli spännande att se hur det går.

Förhoppningsvis kommer den här bloggen kunna vara intressant och värdefull för många olika fans, från allmänt nyfikna om engelsk fotboll till rena ”die hard”-fans.

Bloggen består inte enbart av mig och mina bloggartiklar. En minst lika stor del av bloggen är ni som läser och kommenterar den och på så sätt gör bloggen till en mötesplats för intresserade av (engelsk) fotboll.

ANNONS

Det här första blogginlägget kommer jag därför ägna främst åt att ge er mina idéer om bloggens form och innehåll, och på samma gång söka era tankar om vad ni vill att bloggen ska och inte ska innehålla.

De tankarna får ni gärna posta i kommentarsfältet alternativt, om ni så önskar, maila direkt till mig.

Senare under dagen kommer ett matigare blogginlägg som sammanfattar de viktigaste nyheterna från fotbolls-England samt pratar upp inför Tottenhams viktiga CL-kval ikväll mot Ars… förlåt, Young Boys.

COYS!

…………………………………………………………………………………

Mina idéer kring Englandsbloggen

Låt oss omedelbart slänga tanken om en objektiv eller neutral blogg på skräphögen. Jag har mitt perspektiv och mina sympatier som alla ni andra, och objektivitet är ouppnåeligt. Jag kan däremot utlova en ärlig blogg, jag kommer inte ”rigga” mina beskrivningar åt ena eller andra hållet.

ANNONS

Jag kommer ha som huvudregel att publicera ett blogginlägg om dagen, som antingen sammanfattar och kommenterar det viktigaste som händer i England eller gräver djupare i ett särskilt tema kring engelsk fotboll.

Bloggens fokus är dagsaktualitet. Med andra ord, det är aktuella händelser som utgör dess utgångspunkt. Här kombineras nyhetssammanfattning med snitsig kommentar.

Fredagar bjuder på en rätt saftig pre game-genomgång, allt inför helgens omgång kort och gott. På samma sätt erbjuder måndagarna tämligen köttiga post game-sammanfattningar.

Framför allt helgdagarna ägnas åt djuplodande teman; i vilka kan erbjudas personportätt av legender inom engelsk fotboll, nedgrottningar i engelsk fotbollskuriosa, särskilda reportage kring viktiga händelser och viktiga frågor för engelsk fotboll och så vidare.

ANNONS

Jag ser framför mig en veckovis genomgång av divisionerna under Premier League, The Football League, och vad som händer där.

Det är en ambition att med hyfsat jämna mellanrum redogöra för vad som händer i Premier Academy & Reserve Leagues också. Med visst fokus på vilka ungdomar som utmärker sig och vilka långtidsskadade spelare som är på väg tillbaka.

Min tanke är att gästbloggar ska kunna vara ett stående inslag i den här Englandsbloggen, särskilt när det gäller personporträtt eller särskilda reportage.  Fältet är fritt och den som är intresserad och har en idé han eller hon vill förverkliga behöver bara höra av sig till mig.

Jag är fullständigt medveten om hur mycket kunskap och engagemang det finns bland alla er som är härinne och läser. Underskatta inte er själva när det gäller gästbloggande.

ANNONS

Kommentarsfältet är ert! Jag skriver bloggen och kommer hålla en låg profil i den allmänna diskussionen. Jag läser garanterat alla era kommentarer och det är inte uteslutet att jag svarar på vänligt formulerade frågor, tankegångar eller saklig kritik.

”Vänligt formulerat” behöver absolut inte betyda att man håller med om det jag säger. Men man kan ”inte hålla med” och uttrycka detta hövligt eller i alla fall sakligt. Oförskämdheter besvaras ej.

Men det där var det en rätt god nivå på under Englandsbloggen förut, och jag har inga tvivel om att den goda vanan håller i sig.

…………………………………………………………………………………

Mina frågor till er

Låter det här som goda idéer? Vad ska in och vad ska ut? Vad var bra och ska behållas med Englandsbloggen som den var förut och vad om något saknade ni i den?

Säsongen är ju i full rulle. Tyvärr har ju allt uppsnack inför säsongen gått om intet av att Englandsbloggen varit ur bruk. Frågan är hur intresserade ni i nuläget är av den typen av material (tippa ligatabellen, kommentera respektive lag, ”bästa och sämsta värvningar” och så vidare)?!

ANNONS

Jag planerar en ”Säsongens bästa (och sämsta) värvningar”-blogg på Transfer Deadline Day, tisdagen den 31 augusti.

Har ni idéer eller önskemål om vad ni vill att bloggen ska innehålla eller ta upp? Jag lyssnar och tycker jag också det är intressant så blir det åka av. Posta gärna sådana idéer i kommentarsfältet eller maila mig direkt.

Do it to me at peter.hyllman@hotmail.com

Be Champions!!

Publicerad 2010-08-25 kl 10:09

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto