POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Jodå Sir Alex, poängen är bevisad!

Länge, länge var det Man Utd mot Manuel Neuer.

Men till sist kunde inte ens världens bäste målvakt stå emot den Stora Röda Maskinen som intog Gelsenkirschen fast beslutna att visa vilka det var som bestämde.

Det var en enormt imponerande insats av ett Man Utd som enligt många är överskattat, som inte har de rätta egenskaperna att vinna de stora matcherna längre. Struntprat naturligtvis.

Om inte annat så har de kvar den viktigaste egenskapen av dem alla. Han stod idag vid sidlinjen som vanligt, tuggandes och till sist leendes, ha viftat bort utmaningen från en högst talangfull tysk manager.

:::

Schalke var helt chanslösa.

Men nej, Schalke är inte så här dåliga egentligen. De är mycket bättre än så. Men nu var motståndet dels riktigt tufft, dels var det Schalkes första försök på en semifinal i Champions League. Mitt intryck var att de “frös till”, tagna av stundens allvar.

Däremot fick ett Bundesligalag känna prov på Premier League-tempo, -organisation och -kvalitet.

Och den här gången kommer inte Premier League-laget okoncentrerat och fumligt snubbla på mållinjen som det gjorde förra säsongen.

:::

Man Utd är på väg till Wembley. Shades of ’68.

Den bekväma bortasegern möjliggör också för Man Utd att vila trupperna i veckan mellan de två kommande högst avgörande ligamatcherna mot Arsenal och Chelsea.

:::

Stoke är också på väg till Wembley. På en av stationerna på vägen dit krossade de ikväll Wolves hemma med 3-0. Och det är inte utan att det börjar lukta nedflyttning för Wolves.

:::

Ryan Giggs: “Before the game we would have taken 2-0. But we created enough chances in the first half to score four or five, so we’re a bit disappointed.”

Legend!

:::

Det finns inte en målvakt på den här planetens yta som skulle passa bättre i Man Utd än Manuel Neuer. Frågan är dock om han är tillgänglig.

Be Champions!!

Publicerad 2011-04-26 kl 22:39

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå