POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Posh Spice

Det finns förluster och det finns förluster.

Vissa förluster är naturligtvis katastrofala samtidigt som vissa förluster närmast kan betraktas som ”bra förluster”. Inte minst är ju så fallet i cupsammanhang när man möter varandra över två möten – och The Football Leagues playoff är ju en form utav sådant cupspel.

Peterborough United lär förmodligen känna att förlusten mot MK Dons i den första matchen med 2-3 är en sådan ”bra förlust”.

:::

Darren Ferguson (jodå!) lär vara allt annat än nöjd med förlusten och definitivt med lagets prestation, men han är förmodligen överlycklig för att de kom undan med endast en uddamålsförlust.

Tack vare en stark avslutning på matchen så har Posh fortfarande en god chans att nå playoff-finalen på Old Trafford.

:::

Tyvärr så fick Peterborough en hel del hjälp på vägen i den första matchen att nå det acceptabla resultatet.

Domaren dömde vid ställningen 3-1 till MK Dons straff till Peterborough och ett automatiskt rött kort. Ett beslut domaren förmodligen och förhoppningsvis ångrar.

Det röda kortet har därefter upphävts, men det förändrar ju inte resultatet eller de fortsatta förutsättningarna.

:::

Inför söndagens 3-2-seger för MK Dons så var de båda lagen mer eller mindre oskiljbara. Vardera lag hade slagit det andra fem gånger och båda lagen hade gjort 16 mål på varandra.

När MK Dons åkte till London Road förra gången i ligan så förlorade Karl Robinsons lag med 1-2, ett resultat som om det upprepas den här gången tar semifinalen till förlängning och eventuellt straffar.

Vinnarna får möta Huddersfield, som gick segrande via straffar från en fantastisk och dramatisk semifinal mot Bournemouth.

:::

MK Dons spelar för att ta sig till The Championship för första gången sedan klubben gjorde sin kontroversiella flytt från Wimbledon till Milton Keynes under 2003.

…………………………………………………

Jack Wilshere är uttagen i Englands U21-trupp inför sommarens U21-EM, Barca ryktas lägga nytt bud på Fabregas omedelbart efter Champions League-finalen och Man City säger att de inte kommer värva massivt i sommar samtidigt som Man Utd förbereder sina fans på en mer händelserik sommar än normalt.

Jo jag tackar jag.

Be Champions!!

Publicerad 2011-05-19 kl 18:00

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå