Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Apropå kvällens Euroderby

Big Boss, a.k.a. Olof Lundh, skriver idag om den politiska laddningen i kvällens match mellan Tyskland och Grekland, de två länderna i Eurokrisens epicentrum. Skuldderbyt har matchen refererats till i ett flertal tidningar.

Neither a borrower, nor a lender be!

Själv fokuserar jag ju hellre på fotbollsrelaterade aspekter i den här bloggen. Och därför har jag så klart funderat lite extra på Greklands tänkta taktiska uppställning. Många tror ju så klart att de kommer vara ultradefensiva, men tänk om de istället återupplivar den gamla hederliga 4-4-2-diamanten?!

Glad midsommar på er!

Publicerad 2012-06-22 kl 19:30

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons