Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Hörnan: Tätt i toppen inför landslagsuppehållet

ANNONS

:::

Ännu en svit bruten på Old Trafford

Arsenal har tappat förlustfria sviter förut på Old Trafford. När det hände förra gången så urartade detta i den ökända Battle of the Buffet. Då gjorde Man Utd slut på The Invincibles svit på 49 raka ligamatcher utan förlust.

Den här gången var det frågan om Arsenals svit av bortamatcher utan förlust, där Arsenal alltså inte förlorat en match på bortaplan sedan tidig vår. Förrän ikväll, när Man Utd alltså besegrade dem efter ett mål av, vem annars, Robin van Persie.

Vi får väl höra under kvällen om det har flugit några fler pizzabitar mellan omklädningsrummen.

Det tajtar naturligtvis till ligatabellen något alldeles extra. Mindre infernaliskt blev det inte av att Chelsea, Tottenham och Man City samtliga tappade poäng den här omgången. Något att suga på under landslagsuppehållet.

ANNONS

Liverpool imponerar

Liverpool visar alltmer att de kommer att bli väldigt svårstoppade den här säsongen. De har äntligen lyckats kombinera såväl individuell kvalitet med ett kollektivt spel som gör att de inte fastnar i gyttjan i precis den typ av matcher som helgens hemmamatch mot Fulham under tidigare säsonger har fått dem att tappa poäng. Om det räcker hela vägen är oklart, men det här är troligtvis Liverpools bästa chans sedan 2008-09, och kanske under hela Premier League-eran, att faktiskt utmana om ligatiteln, och möjligen vinna den.

Swansea vände på steken

Jag ska inte påstå att särskilt mycket av min uppmärksamhet var riktad på just den här matchen. Jag hade annat i tankarna. Men Stokes ledning med 2-0 i halvtid var uppseendeväckande.

När så Swansea genom Wilfried Bony reducerade tidigt i andra halvlek så var känslan just att inget förmodligen skulle kunna förhindra Swansea från att vända på matchen. Det är en känsla man normalt sett bara har med storlagen.

ANNONS

Men om man möjligen funderade på att förväxla Swansea med ett storlag så tog matchslutet död på den illusionen. Liberty Stadium firade precis en mäktig vändning men satte hurraropen i vrångstrupen när Stoke på tilläggstid fick en straff som Charlie Adam förvaltade.

Vunnen poäng eller två förlorade? – För båda lagen.

:::

Märkligt att Crystal Palace på något sätt är bättre defensivt utan manager än med Ian Holloway som manager.

:::

Fjärde raka 0-1-förlusten för Man City på Stadium of Light. Det är något med den arenan och det motståndet som de helt enkelt inte gillar.

:::

Omgångens vinnare: Man Utd, Newcastle, Norwich, Sunderland.

Omgångens förlorare: Chelsea, Man City, Tottenham.

Omgångens manager: Mauricio Pochettino. Southampton bara fortsätter att imponera och känslan är att de nått en ny nivå för dem i Premier League. Det sätt på vilket de avrättade Hull i lördags var väldigt imponerande.

ANNONS

Omgångens mål: Adam Lallana, 3-0 vs Hull

:::

Be Champions!!

Publicerad 2013-11-10 kl 19:32

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto