Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Hörnan #11: Sjuk tabelltopp i Premier League

Veckans lag

:::

Bubblare:

Joe Hart, Man City
Nathaniel Clyne, Southampton
Fabricio Coloccini, Newcastle
Emre Can, Liverpool
James McCarthy, Everton
Eden Hazard, Chelsea
Jon Walters, Stoke
Charlie Austin, QPR

:::

Tankar och slutsatser:

Liverpool, Arsenal och Tottenham passade samtliga på att förlora med 1-2 den här helgen, i vad som närmast är att likställa med svensk marschtakt. För Liverpool var det måhända en tuff match mot Chelsea, men för de båda Londonklubbarna måste nu varningsklockorna börja ringa på allvar. I synnerhet Tottenham måste börja känna att den här säsongen är på väg käpprätt åt helvete.

Man City är svindlande nära ännu ett fiasko i Champions League. Det spordes i samband med förlusten mot CSKA Moskva att det också skulle krävas ett misslyckande i ligaspelet för att Manuel Pellegrini skulle sitta löst till som manager. Och med ännu ett onödigt poängtapp på bortaplan i London, den här gången mot QPR, så ser ligamisslyckandet lika säkert ut som ett brev på posten.

Topp fem i Premier League just nu:
Chelsea
Southampton
Man City
West Ham
Swansea

Sinnessjukt!

Fest hos Mange drog tydligen in 13 rätt på stryktipset under helgen om jag förstått det rätt. Undrar om han möjligen satt och var lite orolig att Man City skulle göra en favorit i repris mot QPR vid underläge 1-2 i slutet av matchen. Men grattis i alla fall!

Stort med första segern för säsongen för Burnley. Nu tvivlar jag på att det kommer att hjälpa, men helt plötsligt kom de i alla fall inom räckhåll för det där förhatliga nedflyttningsstrecket.

Landslagsuppehåll… Jippi!

:::

Be Champions!!

Publicerad 2014-11-09 kl 22:43

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons