POPULÄRA LIGOR

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Gästblogg: Premier Leagues starkaste årgångar - 1987

Laget med gossar födda 1987 är ett intressant lag. Detta lag är nog också betydligt starkare än vad det ser ut att vara vid första anblicken. Kanske beror det på att Payet är ny bekantskap (som dessvärre är långtidsskadad) och att Dann och Shawcross inte spelar i något av de stora lagen. Vad det här laget har, till skillnad från många andra av årgångslagen är en perfekt balans. En av ligans bästa målvakter och en stark om än inte så stjärnspäckad backlinje. Laget innehåller tre duktiga mittfältare med olika typer av kvaliteter, både offensiva och defensiva. Lägg där till en av de hetaste anfallarna i PL (nej, inte Remy) så har du ett ganska komplett lag. Rekordmannen Vardy flankeras av Chelsea-spelarna Pedro och Remy och trots att deras lag är säsongens största negativa utropstecken är de fortfarande riktigt bra spelare.

Årgångslaget från 1987 behöver inte skämmas, men däremot skulle de nog kunna skrämma en och annan motståndare rätt så rejält. Värt att notera är också vilka målvakter som hamnar utanför laget. Ingas dussinlirare direkt. Backlinjen känns stabil och på mittfältet finns massor, verkligen massor, av alternativ. Spelare som Fernando, Nasri, Lens, Dembélé och Gradel m fl hamnar alltså alla på bänken när jag tvingas välja ut min startelva. I anfallet kan man diskutera huruvida Pedro är anfallare eller mittfältare, men är det någon som är flexibel i sin position så är det väl just Pedro. Att Remy tar platsen före bl a Diouf, Long och Zaraté motiveras med att han inte fått en rättvis möjlighet att visa sin kvalitet i Chelsea då den kontinuerliga speltiden lyst med sin frånvaro för den skadedrabbade fransmannen.

Hur ser din 1987-elva ut?

IMG_0330

Bubblare:

Målvakter: Adrián, West Ham; Asmir Begovic, Chelsea; Sergio Romero, Man United; Costel Pantilimon, Sunderland; Wayne Hennessey, Crystal Palace.

Backar: Federico Fazio, Tottenham; Yohan Benalouane, Leicester; Billy Jones, Sunderland.

Mittfältare: Darron Gibson, Everton; Ramires, Chelsea; Mark Noble, West Ham; Alex Song, West Ham; Kevin Mirallas, Everton; Marouane Fellaini, Man United; Moussa Dembélé, Tottenham; Aaron Lennon, Everton; Max Gradel, Bournemouth; Nathan Dyer, Leicester; Adam Johnson, Sunderland; Samir Nasri, Man City; Jermaine Lens, Sunderland; Fernando, Man City.

Anfallare: Shane Long, Southampton; Mame Diouf, Stoke; Fraizer Campbell, Crystal Palace; Eder, Swansea; Mauro Zaraté, West Ham.

Av: Fredrik Norrström

Publicerad 2015-11-30 kl 08:00

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddat
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto