Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Höstens elva i Premier League 2015-16

Höstsäsongen är avklarad. Det är så jag gör min huvudsakliga indelning av en engelsk fotbollssäsong. Först en höstsäsong som slutar strax innan jul. En vintersäsong som innefattar julfotbollen och håller på fram till och med februari. Vårsäsongen som avslutning med början i mars. Tre distinkta perioder med lite olika psykologi och svårigheter för de engelska klubbarna.

Höstsäsongen har genomgående gett ett tämligen sinnessjukt intryck. Den som inför säsongen hade påstått att Leicester skulle leda ligan med ett antal poäng inför julhelgen, samtidigt som regerande mästarna Chelsea skulle hålla till runt nedflyttningsstrecket, hade förmodligen iförts tvångströja och skeppats iväg till närmaste dårhus.

Det där får naturligtvis ett avtryck på vilka spelare som kan anses ha varit Premier Leagues främsta spelare under hösten. Några av de på förhand givna kandidaterna har inte alls gett sig in i diskussionen, istället har flera spelare från mindre lag svarat för de mest imponerande prestationerna. Följande är mitt höstens lag i Premier League 2015-16:

Veckans lag

Avbytare:
Petr Cech, Arsenal
Laurent Koscielny, Arsenal
Eric Dier, Tottenham
Danny Drinkwater, Leicester
Santi Cazorla, Arsenal
Dimitri Payet, West Ham
Romelu Lukaku, Everton

Manager:
Claudio Ranieri, Leicester

Publicerad 2015-12-22 kl 00:05

Senaste tweets

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons