Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

EFL-hörnan (#4): Gör Swansea en Leicester?

Birmingham 2-0 Barnsley; Derby County 1-2 Bristol City; Hull City 0-1 Blackburn Rovers; Middlesbrough 1-0 Wigan; Sheffield Wednesday 1-0 Luton Town; Cardiff 2-1 Huddersfield; Charlton 1-1 Nottingham Forest; Fulham 4-0 Millwall; Leeds 1-0 Brentford; Preston North End 3-1 Stoke; QPR 1-3 Swansea; samt West Brom 1-1 Reading.

TABELL

KANON

Fulham. Samtidigt som Leeds får ångestsvettas för att få in ett enda mål på Elland Road, och till slut tvingas lite på ungt Arsenallån för målen, så fullkomligen öser Fulham in mål för närvarande. Och det är klart, så länge de inte ger motståndaren bollen så spelar det kanske mindre roll att de inte har det allra bästa försvaret.

ANNONS

KALKON

Stoke. Började matchen ganska piggt men fick pyspunka när Jack Butland gjorde inte bara ett grovt misstag utan två grova misstag och plötsligt stod det 0-2 med bud på mer än så. Nathan Jones, tyvärr får man väl ändå säga för hans del, ligger nog rätt nära till hands att göra Jan Siewert sällskap på arbetsförmedlingen.

OMGÅNGENS MATCH:

Derby County 1-2 Bristol City. Möjligen matchen där Bristol City började visa sina rätta färger den här säsongen. Imponerande vinst borta mot Derby County i en fotbollsmatch som långa stunder höll riktigt hög nivå. Hög stämning och ljudnivå på Pride Park bidrog till en fin engelsk fotbollsupplevelse.

OMGÅNGENS ELVA:

EFL

Manager: Lee Johnson. Tar en imponerande skalp när Bristol City vinner borta Derby County, där Philip Cocu har haft en ganska ljummen start. Viktig vinst för Bristol City vars inledning på säsongen inte riktigt motsvarat förväntningarna på laget inför säsongen.

BTW

Butland. Inget lätt liv för den förre landslagskeepern just nu. Hans räddningsprocent hittills är 38% – ingen annan målvakt har under 50%.

ANNONS

Moyes. David Moyes befann sig på Deepdale när Stoke torskade mot Preston. Behöver inte betyda något, Moyes är gammal alumni, spelare och manager, i Preston.

Ponne. Tveklöst utbuad på Elland Road i sin återkomst, om än kanske en aning pliktskyldigt. Starkt genomförd match under svåra omständigheter.

SVENSKKOLLEN:

Pontus Jansson, Brentford (+++). Väl genomförd match, Brentfords backlinje stod emot det mesta som Leeds slängde mot den.

Nicklas Eliasson, Bristol City (-). På bänken, ej inbytt.

Kristoffer Nordfeldt, Swansea (-). På bänken, ej inbytt.

Publicerad 2019-08-21 kl 22:57

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto