Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

PL (#2): Chelsea strollade hem tre poäng mot Arsenal!

Peter Hyllman
Omgångens manager: Graham Potter, Brighton

Omgångens FTW: Brighton
Vilken succéstart för Graham Potters Brighton. Att lyckas vinna en bortamatch mot Burnley är en sak. Att kontrollerat vinna utan krusiduller hemma mot Watford är en annan sak. Brighton har nu visat att de kan göra både och.

Omgångens SMH: Newcastle
Något som höll Newcastle på banan förra säsongen var att de fick en relativt bra start på säsongen. Den bra starten ser inte ut att komma även den här säsongen. Newcastle såg bitvis vassa ut mot West Ham, men enbart trubbiga mot Aston Villa.

Omgångens OMG: Danny Ings
En tämligen stillastående fotbollsmatch mellan Aston Villa och Newcastle var halvvägs inne till halvtidsvilan när Ings fick för sig att cykelsparka in Aston Villas ledningsmål. Ett mål som inte bara var omgångens bästa utan lär vara ett av säsongens bästa.

Annons

Omgångens LOL: Klopp gör en Wenger
Tydligen spelades det rugby på Anfield när Burnley gästade Liverpool. Jag har så klart tidigare beskrivit Jürgen Klopp som en Arsene Wenger fast på tyska, och den här typen av gnälliga överdrifter är så klart straight up Wengers alley.

Omgångens IMO: Respect?
Hjärtligt less på managers som efter matcher utan någon som helst saklig grund ska mer än antyda att domare eller VAR på något sätt behandlat just dem orättvist. Lag vars managers grundlöst ifrågasätter systemets integritet bör bestraffas.

Omgångens BTW:

Gick inte Sverige ur Kalmarunionen för att slippa danska kommentatorer på engelska fotbollsmatcher?

Crystal Palace har för all del ännu inte gjort något mål, men hur det än går för Patrick Vieira så har det åtminstone gått bättre än för Frank De Boer.

Skönt ändå på något vis att inte alla Premier League-matcher har egna tider längre.

Annons

Väntat svagt av Arsenal, men ändå styrkebesked av Chelsea, och naturligtvis skönt att så snabbt få Romelu Lukaku i målform.

Man Utd i blått och gult får mig att vilja slå någon gul och blå!

Publicerad 2021-08-22 20:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto